Home / AKTUELNO / NOVI SNIMCI OTKRIVAJU STRAŠNU ISTINU: NARODNI POSLANIK KOMANDUJE BATINAŠIMA, A NA BLOKADI I DETE (VIDEO)

NOVI SNIMCI OTKRIVAJU STRAŠNU ISTINU: NARODNI POSLANIK KOMANDUJE BATINAŠIMA, A NA BLOKADI I DETE (VIDEO)

Srbija je bila potresena scenama koje su se u subotu odigrale na mostu kod Šapca, kada je razulareni bagerista krenuo na goloruk narod. I ko zna kakav bi epilog bio da se nije umešao Dragan Milovanović Crni, koji je uspeo da zaustavi bager i spreči katastrofu.

A sada se pojavio i snimak iz drugog ugla, koji svedoči o tome koliko je situacija kod Šapca zapravo bila dramatična.

Naime, ljudi su se okupili u subotu na mostu kod Šapca kako bi blokirali saobraćaj i tako poslali jedinstvenu poruku da su protiv zakona o referendumu i eksproprijaciji. Jednom rečju, da su protiv dolaska Rio Tinta.

I sve je do nekoliko minuta pred kraj protesta bilo u redu, kada je SNS-ovac Nebojša Stojićević Jarin bagerom krenuo na ljude. Ma koliko da su Ana Brnabić i Aleksandar Vučić pokušali da ga opravdaju rečima da je

 

išao „dva, tri kilometra na sat“ i da je „mogao da prođe čime god je hteo“, snimak iz drugog ugla svedoči da je svako opravdanje za njegov bezuman gest iluzoran.

Jer, Jarin je krenuo bagerom na goloruk narod, među okupljenima su bila i deca, pa je zbog toga i potez Dragana Milovanovića Crnog, koji je fizički sprečio dalju vožnju bagera, herojski.

– Novi snimak haosa na mostu u Šapcu. Kako je to stvarno izgledalo? Puna dva minuta, bez prekida. Crni JESTE HEROJ – pogledajte! – navodi se na Tviter stranici pokreta Akcija – Otvorena građanska platforma.

Posebno je strašan snimak na kojem se vidi kako narodni poslanik komanduje batinašima, koji posle toga ulaze u državne škode.

Pogledajte video:

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …