Home / AKTUELNO / OGLASILI SE OPTUŽENI ZA TROVANJE BIVŠEG RUSKOG ŠPIJUNA SKRIPALA: Nismo nikakvi ruski agenti, a ovo je istina o našim imenima (VIDEO)

OGLASILI SE OPTUŽENI ZA TROVANJE BIVŠEG RUSKOG ŠPIJUNA SKRIPALA: Nismo nikakvi ruski agenti, a ovo je istina o našim imenima (VIDEO)

Dvojica Rusa, koje je Velika Britanija osumnjičila za pokušaj ubistva Sergeja Skripala i njegove ćerke, gostovala su danas na državnoj televiziji. Oni su istakli kako nemaju veze sa trovanjem bivšeg ruskog špijuna i da nisu krivi za ono za šta ih optužuje London.

Aleksandar Petrov i Ruslan Boširov potvrdili su da su ovo njihova prava imena i da su na fotografijama koje je objavila Velika Britanija, ali da nisu nikakvi agenti. Oni su u intervjuu za RT istakli kako im je istraga „uništila živote“.

Kako su ispričali, oni su bili u vreme ubistva u poseti Velikoj Britaniji kao turisti ali i da su u Solsberiju proveli oko sat vremena.

– Stigli smo u Solsberi 3. marta. Naravno, išli smo da vidimo Stounhendž, Old Sarum, ali nismo mogli to da uradimo jer je svuda bilo blato i bljuzgavica. Grad je bio pokriven bljuzgavicom. Pokisli smo, seli smo u prvi voz i vratili se u London. Nismo proveli više od jednog sata u Solsberiju, najviše zbog razmaka između vozova – rekli su oni.

Na pitanje da li su bili u još nekoj evropskoj zemlji, oni su rekli da su nekoliko puta bili u Švajcarskoj.

– Tamo smo proveli i Novu godinu. U Evropi smo bili i zbog posla kojim se bavimo, a to je sportska ishrana – istakli su oni.

Petrov i Boširov su prokomentarisali i fotografiju sa aerodroma, na kojoj se vidi kako obojica, istovremeno, izlaze kroz kapiju.

– Uvek zajedno idemo kroz isti hodnik i kod istog službenika. Dok jedan prolazi kontrolu,  drugi čeka. Prošli smo kroz hodnik zajedno, uvek smo zajedno. Kako se to dogodilo? Bolje da pitate britansku policiju – odgovorio je Boširov.


Check Also

KNEŽEVIĆ NAJAVIO BRZI MILOV KRAJ: SPREMIO SAM PAKET IZNENAĐENJA I SNIMAKA ZA ĐUKANOVIĆA (VIDEO)

Predsednik Atlas Grupe Duško Knežević poručio je da u kampanji sprema nekoliko iznenađenja za diktatora …