Home / AKTUELNO / Okupili se srpski ratni veterani i upozorili : Srbijo, sledi nam građanski rat! (VIDEO)

Okupili se srpski ratni veterani i upozorili : Srbijo, sledi nam građanski rat! (VIDEO)

Udruženje srpskih veterana i dobrovoljaca odlučilo je da okuplja buduće dobrovoljce a zašto, Slavko Nikić govori za KM Novine. On se takođe osvrnuo i na pokušaj integracije srpskog Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici.
Clip
Iako kaže da bi voleo da ovaj put pogreši, Nikić tvrdi da se na prostoru Srbije sprema građanski rat. On kaže da je i 1997. godine pokušavao da upozori na to ali ga nisu poslušali a on nije pogrešio ni kada je upozoravao „zločinačko udruženje DOS“ da će Đinđić biti ubijen.

„Sada sa istom tom odgovornošću kažem, i poručujem svima koji su imale takve planove – ovaj put nećemo dati omladinu“ rekao je Nikić objašnjavajući za KM Novine sistem regrutacije i mobilizacije kojim će životi najmlađih biti zaštićeni.

Nikić je pomenuo i da se nije pojavio na poslednjem mitingu Zavetnika jer su za samo 24 časa izgubili njegovu podršku. Takođe, smatra da poziv na nasilno ruženje vlasti nije dobar jer bi se obnovilo stanje koje smo imali 05. oktobra zajedno sa vršljanjem stranih službe koje bi opet krojile sudbinu srpskog naroda.

Osvrćući se na nedavne pokušaje srpske vlasti da integriše Univerzitet u Kosovskoj Mitrovici, Nikić je rekao da su veterani spremni da reaguju. Za sada su spremili dopis koji će proslediti Vladi ali da u krajnjem slučaju neće bežati ni od toga da svojim životima brane državnost na okupiranim teritorijama.

Pogledajte video:

(KM Novine)

Check Also

BUKTI SUKOB! ĐOKOVIĆ PROTIV NADALA I FEDERERA- RAT KOJI PRETI DA POCEPA TENIS!

Na jednoj strani je Novak Đoković, dok sa druge stoje Rodžer Federer, Rafael Nadal i …