Home / AKTUELNO / Olivera su krvnici sekli po licu, vratu i stomaku: Bio je sa devojkom kada se začulo – OVO JE ZA ALAHA! U tom trenu je počeo pokolj (VIDEO)

Olivera su krvnici sekli po licu, vratu i stomaku: Bio je sa devojkom kada se začulo – OVO JE ZA ALAHA! U tom trenu je počeo pokolj (VIDEO)

oliver

Oliver Dauling (32) i njegova devojka Mari Bondevil sa Novog Zelanda povređeni su tokom sinoćnjeg terorističkog napada u Londonu. Dauling je isečen po licu i trenutno je u komi. Njegova devojka nije teže povređena.

Prema rečima njegove sestre, Oliver je uboden u lice, vrat i stomak. On je četiri sata operisan. Ona je na Fejsbuku napisala da su doktori veoma zadovoljni kako se “vratio sa druge strane” i u postu se zahvalila doktorima Univerzitetske bolnice, jer su neumorno radili da pomognu njenom bratu, prenosi Sun.

Načelnik policije Mark Rouli potvrdio je da su sva tri napada ubijena u roku od 8 minuta od prvog poziva hitnim službama. Jedan od napadača nosio je dres fudbalskog kluba Arsenal.

Svedoci navode da je jedan od napadača uzvikivao: “Ovo je za Alaha!” dok je ubadao ljude. Svi teroristi su imali metalne kanistere prilepljene za grudi, a policija je potvrdila da su u pitanju bili lažni samoubilački prsluci.

Načelnik policije je potvrdio da je jedan policajac uboden i ozbiljno povređen, ali da njegove povrede nisu opasne po život.

Pogledajte snimke:



(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …