Home / AKTUELNO / OLUJA POGODILA CELU SRBIJU: Nevreme čupalo drveće, bilborde i saobraćajne znake! (VIDEO)

OLUJA POGODILA CELU SRBIJU: Nevreme čupalo drveće, bilborde i saobraćajne znake! (VIDEO)

5004U većini gradova jak vetar, kiša i grad zadali su glavobolje građanima, a o jačini oluje svedoči činjenica da je vetar lomio saobraćajne znake i drveće

Snažno nevreme pogodilo je Srbiju, a na udaru su, pored Beograda, bili Novi Sad, Zaječar, Šabac, Sremska Mitrovica, Jagodina.

Nevreme praćeno olujnim vetrom pogodilo je večeras i Novi Sad, a jak vetar obarao je stabla širom grada, na Keju žrtava racije, kod Skupštine Vojvodine, na putu Trandžamentnu, u Krugu kliničkog centra

Nevreme je bilo i u Šapcu, o čemu su građani tog grada postavljali slike na društvenim mrežema.

Kako navode korisnici društvenih mreža, u centru Zaječara se za kratko vreme stvorio se pravi potop, a vetar je bio toliko jak da je čupao saobraćajne znakove.

Jak vetar i pljusak zahvatili su Pomoravlje oko 19.30, a vatrogasne ekipe u Jagodini i okolini zabeležile su desetak intervencija zbog palog drveća ili problema na kućama. Drvo u glavnoj ulici u Jagodini kod Jagodinske pivare od siline vetra palo je na trotoar.

Jako nevreme oko 18 časova bilo je i u Beogradu, praćeno jakim vetrom i obilnom kišom.

Oluja je pogodila i Sremsku Mitrovicu, gde je vetar kao od šale savijao stabla.

Nešto posle 16 sati, jako nevreme praćeno olujnim vetrom i gradom zahvatilo je šidsku opštinu. Pala je velika količina kiše, a Šid je ostao bez struje i Telekom signala. Dežurne ekipe Elektrodistribucije bile su na terenu radi otklanjanja kvarova.

Kiša praćena olujnim vetrom zahvatila je i rumsku opštinu, posebno sela Hrtkovce, Platičevo i Klenak.

Pogledajte snimke:
(Telegraf.rs)

Check Also

DANAS DVA VELIKA PROTESTA U BEOGRADU

Nakon jučerašnje blokade puteva širom Srbije, danas će u Beogradu biti održana dva protesta – …