Home / AKTUELNO / Otac fudbalera Dragana iz Kraljeva progovorio o ljudima zbog kojih se njegov sin obesio. Mučili su ga, a te noći ih prvi put video (VIDEO)

Otac fudbalera Dragana iz Kraljeva progovorio o ljudima zbog kojih se njegov sin obesio. Mučili su ga, a te noći ih prvi put video (VIDEO)

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Otac Dragana Miloševića (22) iz Kraljeva, mladića koji se nedavno obesio je ubeđen da mu je sin napadnut zbog čoveka kog nije ni poznavao. Dragan se dugo borio sa traumom zbog mučkog prebijanja koje je preživeo u lokalnoj kladionici, a oca Zorana je to kopkalo, te je otišao u kladionicu da se raspita.

Zoran Milošević je odmah nakon incidenta otišao da sazna zašto su dvojica kraljevačkih batinaša Savo Pavlović (49) i Predrag Milošević (49) napali njegovog sina.

– Moj sin je u tu kladionicu otišao da bi pratio utakmicu između Partizana i Barselone.

Tamo je sreo Pavlovića i Miloševića, koji su počeli da razgovaraju s njim i pozvali ga za njihov sto. Jedan od njih ga je optužio da radi za klan izvesnog Tikvice i tada je započeo sukob i maltretiranje mog sina – tvrdi otac nastradalog fudbalera.

Tamo je Zoran saznao da su dvojica napadača, koji ni danas nisu osuđeni, imali neki sukob sa izvesnim Tikvicom, a koga ni on, ni njegov sin nisu poznavali.

Milošević dodaje da je njegov sin nakon prebijanja dao izjavu u policiji, ali da je bio veoma uplašen i da nije hteo da ih tereti.

– Istraga je trajala veoma dugo, a nakon ročišta kom je moj sin prisustvovao nazvao me je i zvučao je veoma zabrinuto. Rekao mi je da je u sudu izbio sukob između rođaka koji su sa sinom došli i nekim od svedoka u procesu.

Ne mogu sebi da oprostim i mnogo mi je žao što tog dana i ja nisam otišao sa njim u sud – dodaje Milošević.

Nesrećnog Dragana, koji se obesio u kući na Novom Beogradu, gde je živeo sa majkom i dvojicom braće, pronašao je mlađi brat.

Zoran Milošević napominje da je policiji podneo prijavu protiv tužioca, s kojim se posvađao na ulici. Osim toga, on je podneo prijave protiv tužiteljke Selene Tapušković i advokata Dušana Sakića.

– U prijavi sam zahtevao i da se pritvore Pavlović i Milošević, kao i da im se oduzmu pasoši – rekao nam je Zoran.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …