Home / AKTUELNO / Otac Stevo otkriva kakav je bio odnos njegove ćerke i zeta ubice: Voleli smo ga kao svoje dete, dijana se plašila da će je ubiti- DIJANA SE NA NAGOVOR DRUGARICE VRATILA U KAFIĆ SMRTI: Jetrva ubijene žene otkriva detalje najstrašnije noći u Žitištu (VIDEO)

Otac Stevo otkriva kakav je bio odnos njegove ćerke i zeta ubice: Voleli smo ga kao svoje dete, dijana se plašila da će je ubiti- DIJANA SE NA NAGOVOR DRUGARICE VRATILA U KAFIĆ SMRTI: Jetrva ubijene žene otkriva detalje najstrašnije noći u Žitištu (VIDEO)

5004Foto: Telegraf

Stevo, otac Dijane Zlatić, koju je noćas u kafiću “Makijato” u Žitištu u krvavom piru ubio suprug Siniša Zlatić, priča za Telegraf da su zeta voleli kao svoje dete ali da se njegova ćerka plašila da će je ubiti.

– Voleli smo ga kao svoje dete. Sve smo mu dali, nije plaćao alimentaciju. Čitavo nasledstvo smo hteli da mu ostavimo što su stekli za deset godina braka – kaže očajan Dijanin otac.

Prema njegovim rečima, Dijana je par puta bežala od Siniše, kod sestre Ankice a da oni to nisu ni znali.

– Zato je i rešila da se razvede. Na sudu je hteo na silu da je zadrži. Čak je i sudiji rekao da ne može da ima drugog i da nastavi dalje – priča Stevo.

On otkriva da mu je ćerka pričala da neće da živi sa njim.

zitiste- ubistvo- masakr

– Plašila se da može da je ubije – rekao je on.

Jetrva Dijane Zlatić koju je noćas ubio suprug Siniša Zlatić u kafiću “Makijato” u Žitištu, a zatim osuo rafalnu paljbu tokom koje je usmrtio još četiri osobe a 22 ranio ispričala je da se Dijana na nagovor drugarice vratila u grad, gde se dogodila tragedija.

Ona kaže da je sa Dijanom provela par sati pre ovog masakra.

– Bile smo zajedno na koncertu, na “Pile festu” sa decom. Šetale smo posle toga. Bila je najnormalnija noć. Ispratili smo je do ćoška pošto živimo ulica do ulice. Međutim, drugarica njena je insistirala da se vrate u grad na piće, i eto… – ispričala je Dijanina jetrva za Telegraf.

Pogledajte video:

(Telegraf)

 

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …