Home / AKTUELNO / OTKRIVENA ISTINA- OVO SE KRIJE: Evo koliko su bogate „MAJKE SREBRENICE“ i šta sve poseduju! (VIDEO)

OTKRIVENA ISTINA- OVO SE KRIJE: Evo koliko su bogate „MAJKE SREBRENICE“ i šta sve poseduju! (VIDEO)

Imam primanja 4.000 KM mesečno. Je*em mu majku, može mi, vala, biti 2.000 da trošim i da uživam kao lord – kaže žena koja je nedavno u Kninu rekla da „obožava Antu Gotovinu“.
500Predsednica Udruženja “Majke Srebrenice“ Munira Subašić, koja je pre godinu dana na debati u Ujedinjenim nacijama o radu Tribunala u Hagu prilikom govora predsednika Srbije Tomislava Nikolića napravila incident, zbog čega je izbačena sa sednice, veoma je imućna i u svom posedu ima dve višespratne kuće u Sarajevu, platu od 4.000 KM, kao i 60 duluma zemlje – šest hektara, a pritom vozi džip koji je dobila od UN.

Munira Subašić skrenula je pažnju na sebe kada je izvedena iz sale u kojoj se održavala javna debata o radu međunarodnih krivičnih sudova, jer je tokom govora predsednika Srbije Tomislava Nikolića podigla transparent na kojem je pisalo “Republika Srpska, genocidna”. To je uradila žena koja plače za svojim žrtvama, a srpske žrtve u „Oluji“ joj nisu važne i nema nikakvo poštovanje prema njima.

Munira Subašić, predsednica Udruženja “Majke Srebrenice“, koje okuplja žene muškaraca koji su stradali u Srebrenici, veoma je imućna žena, koja se nakon rata naglo obogatila.

Ona od svoje imovine ima dve višespratne kuće u Sarajevu, jednu koja je izgrađena pre rata, a druga posle ratnih dešavanja. Zanimljivo je i to što ona čitav sprat iznajmljuje i od toga uzima kiriju, a javno se i hvalila da je smeštaj svojevremeno iznajmljivala i jednom ministru u Vladi BiH.

– Svi mi koji radimo u udruženju imamo kuće i stanove. Tačno je da imam dve kuće, a jedan čitav sprat sam iznajmljivala i jednom ministru u Vladi BiH za novac, jer šta da radim sa tolikom kućom. Nije to sve što imam, pored samog puta posedujem 50-60 duluma zemlje – kaže Munira.

Ona dalje nastavlja da je deo te zemlje poklonila svom rođaku Hamdu, koji je bio direktor Telekoma BiH da sebi ozida vikendicu.

– Dala sam mu plac, jer od njega smo dobili 300.000 KM, a pored toga dobijamo pare za pomoć povratnicima, kao i za rad našeg udruženja – objašnjava ona.

Prema njenim rečima, na računu udruženja ostalo je još samo 100.000 KM, a većina para otišla je na održavanje zgrade.

– Renovirali smo prostorije koje smo dobili od Vlade BiH, a na krečenje smo dali 15.000 KM – tvrdi ona.

Munira se javno hvali da ima mesečna primanja u visini od 4.000 KM i da ne može da postigne sve da potroši.

– Verovali ili ne, ja imam primanja 4.000 KM mesečno. Je*em mu majku, može mi, vala biti, 2.000 da trošim i da uživam ko lord – hvali se ona.

Munira pored svih ovih pogodnosti koristi i džip, koji je to udruženje dobilo kao donaciju od UN.

– Njega ne mogu da držim u udruženju, već mi stoji kod kuće u mojoj garaži. Moj sin nema auto, pa nekad uzme njega. Šta je tu čudno?! – pita se ona.

Pogledajte video:

(priredio Intermagazin.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …