Home / AKTUELNO / OVO SU OTMIČARI DEVOJČICE U CENTRU BEOGRADA: Hteli da je bace preko ograde auto puta! Pogledajte kako su ih uhapsili! (VIDEO)

OVO SU OTMIČARI DEVOJČICE U CENTRU BEOGRADA: Hteli da je bace preko ograde auto puta! Pogledajte kako su ih uhapsili! (VIDEO)

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije dr Nebojša Stefanović, izjavio je da je brzom i efikasnom akcijom policije devojčica koja je danas oteta na Voždovcu spasena i da su omičari uhapšeni.

500

– Imali smo monstruozno delo na Voždovcu, dvogodišnje dete oteto je i istrgnuto iz ruku majke. Policija je odmah krenula u poteru, imali smo dobre informacije. Brzo smo reagovali. Saobraćajna policija uočila je vozilona auto putu i odmah su angažovani presretač i helikopterska jedinica – objasnio je Stefanović.

On je istakao da je presretač sustigao vozilo i da je policija privela i uhapsila otmičare, kao i da je na sreću, dete nepovređeno.

Govoreći o uhapšenim otmičarima, Stefanović je objasnio da policija za sada ima samo podatke iz njihovih pasoša i da se utvrđuje da li su te isprave verodostojne ili su falsifikovane.

Otmičari devojčice iz Beograda pričaju na španskom, odbijaju saradnju s policijom!

policija- pretres- srbija- auto

– Tokom potere policajci su primetili da su otmičari u jednom momentu pokušali da bace dete, preko ograde, pored auto puta i da nastave kretanje dalje. Srećom brzom intervencijom policije, koja ih je na vreme sustigla i opkolila, izbegnut je najstrašniji scenario i dete je živo i nepovređeno – naglasio je Stefanović.

Ministar policije je dodao da je u ovom slučaju bila angažovana i granična policija, koja je imala zadatak da spreči otmičare da pređu granicu sa detetom.

Pogledajte video ispod:

(Telegraf.rs)

Check Also

ORBAN: „Ogromne mase kreću ka Evropi- Neće imati obzira ni prema Srbiji ni prema Mađarskoj, pregaziće nas“

Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je danas u Novom Sadu da će Evropa imati tešku …