Home / AKTUELNO / OZLOGLAŠENI KANADSKI SNAJPERISTA PRETIO RUSIMA NOVIM STALJINGRADOM? VALI UBIJEN U MARIUPOLJU, 20 MINUTA PO IZLASKU NA POLOŽAJ?! (VIDEO)

OZLOGLAŠENI KANADSKI SNAJPERISTA PRETIO RUSIMA NOVIM STALJINGRADOM? VALI UBIJEN U MARIUPOLJU, 20 MINUTA PO IZLASKU NA POLOŽAJ?! (VIDEO)

Ozloglašeni kanadski snajperista pod nadimkom “Vali” navodno je ubijen u Mariupolju i to prvog dana na položaju.

Prema nepotvrđenim informacijama, Valija su svega 20 minuta pošto je izašao na položaj likvidirali pripadnici specijalnih ruskih snaga Specnaz.

Podsetimo, Vali se pre nekoliko dana oglasio sa fronta u Kijevu i upozorio ruske trupe da ih čeka “još jedan Staljingrad”.

Učestvovao je u ratovima u Avganistanu i Iraku, da bi nedavno otputovao u Ukrajinu kako bi se pridružio borbi protiv Rusije.

– Ne sviđa mi se ideja da pucam u bilo koga. Ali kada dođe vreme da pritisnem okidač, neću oklevati. Ako Putin zaista želi Kijev, moraće da plati ogromnu cenu. Niko neće Ruse ovde i svi će pružati otpor. Gubici koje možemo da im nanesemo su ludački. Izgubiće toliko života da će ovo postati još jedan Staljingrad – rekao je Vali u telefonskom intervjuu za Dejli mejl.

Inače ovaj bivši kanadski vojnik koji je 12 godina bio na raznim ratipštima proslavio se 2017. kada je navodno upucao borca Islamske države sa oko 3,5 km udaljenosti, čime je oborio rekord.

Check Also

PRVI SNIMCI IZ PAKLA „AZOVSTALJA“: POSLE PREDAJE I ČIŠĆENJA KATAKOMBI U KOJIMA SU BORAVILI PRIPADNICI PUKA AZOV (VIDEO)

NA društvenim mrežama pojavili su se snimci iz “pakla” Azovstalja. Iz tunela ispod Azovstalja izašlo …