Home / AKTUELNO / Parović: „Novi DOS“ koji je kreiran u izbornoj noći i to na poziv američkog ambasadora već ima jasan zadatak da ospori celokupne izbore i pokrene haos u državi!

Parović: „Novi DOS“ koji je kreiran u izbornoj noći i to na poziv američkog ambasadora već ima jasan zadatak da ospori celokupne izbore i pokrene haos u državi!

parovic- treca srbijaMiroslav Parović, predsednik stranke Treća Srbija i jedan od lidera koalicije Narodni savez je povodom dodatnog zaoštravanja političke situacije u Srbiji izjavio sledeće:

„Već duže vreme upozoravam kako NATO kreira haos u Srbiji pokušavajući da sprovede „makedonsko proleće“.

Izborni proces je bio idealna prilika da se napravi dodatna podela naroda na matrici „ua ili ura Vučić“ što se kroz krizu proglašenja rezultata i čini.

„Novi DOS“ koji je kreiran u izbornoj noći i to na poziv američkog ambasadora već ima jasan zadatak da ospori celokupne izbore i time stvori preduslove za nasilno preuzimanje institucija.

Način na koji su u gluvo doba noći upali u RIK sa ultimativnim zahtevom da se prizna ono što oni smatraju rezultatima izbora jasno pokazuje da će im metode biti „petooktobarske“.

To naravno nije ni čudno imajući u vidu da „novi DOS“ čine prekaljeni petooktobarci pojačani za Dveri.

Medijska i finansijska logistika koju ova grupa ima takođe jasno pokazuje NATO potpis.

Sve manje se u javnosti može čuti glas razuma, a umesto razuma se servira niz spinovanih informacija od kojih je svakako najsmešnija da je posleponoćni upad u RIK u stvari zaštita Ustava i Kosova u Srbiji, a što tvrde iz DSS i Dveri.

Koliko je to smešno i licemerno govori i to što je u RIK upao i Čedomir Jovanović, koji je ispada posle razgovora sa američkim ambasadorom odjednom postao ustavobranitelj iako je do juče bio za nezavisno Kosovo.

Bilo kako bilo, kriza se očigledno sve više otrže kontroli i zadatak svih nas koji se borimo za građanski mir mora biti da aktivno utičemo na stabilizaciju prilika u zemlji.“

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …