Home / AKTUELNO / POČELO JE: MIGRANT SA MOTKOM ŠETA PO KIKINDI I KRVNIČKI UDARA (VIDEO)

POČELO JE: MIGRANT SA MOTKOM ŠETA PO KIKINDI I KRVNIČKI UDARA (VIDEO)

Pojedini migranti koje je Srbija udomila očito nemaju zahvalnost za taj nesebični čin…

Srbija šakom i kapom prihvata ekonomske migrante i azilante, a ujedno je i jedna od retkih koja nije zatvarala svoje granice, a sve sa obrazloženjem Vlade SNS, da ona želi da pokaže humanost prema migrantina. Uprkos multi-milionskim troškovima iz budžetu Republike Srbije, nisu nam baš svi migranti zahvalni.

Dostavljen je video snimak za koji njegov pošiljaoc navodi da je iz Kikinde, a na njemu se jasno može videti ničim izazvano nasilničko ponašanje migranata.

Dok predsednica Vlade i članica SNS Ana Brnabić tvrdi da naši građani nemaju nikakvih razloga da budu zabrinuti zbog velikog priliva migranata, društvene mreže zahvatio je talas objava koje prikazuju žrtve brutalnih napada i svedočenja o uništavnju privatne svojine naših građana.

Nakon što je sinoć naš potral prvi objavio vest o napadu na pekaru na Zelenom Vencu u kome je prebijen jedan naš državljanin, dočekao nas je novi materijal koji sedoči o problemima koje Srbija po svemu sudeći mora da trpi u tišini.

Na snimku se nalazi migrant nepoznatog statusa (legalan ili ilegalan), koji sa motkom u ruci šeta trgom i razbija osvetljenje. Dok pored njega šeta drugi migrant sa punom kesom, koji se najverovatniej vraća iz nabavke.

U krvavom piru imigranti razlupali su noći između ponedeljka i utorka pekaru u prolazu kod Zelenog Venca, a zatim i brutalno istukli mladića koji se našao na lokaciji koja je napadnuta.

Pre samo 2 dana grupa migranata istukla je lopatom našeg sugrađanina u Knez Mihailovoj, a predsednik Srbije Aleskandar Vučić inače pristalica masovne migracije i dalje se ne oglašava povodom nasilja.

(dnevna gazeta)

Check Also

POJAVIO SE SVEDOK KOJI TVRDI DA SE ZNA KO JE UBIO GARDISTE (VIDEO)

Advokat porodica ubijenih gardista Predrag Savić izjavio je u Danu uživo da se “polako kruni …