Home / AKTUELNO / POČELO JE: MIGRANT SA MOTKOM ŠETA PO KIKINDI I KRVNIČKI UDARA (VIDEO)

POČELO JE: MIGRANT SA MOTKOM ŠETA PO KIKINDI I KRVNIČKI UDARA (VIDEO)

Pojedini migranti koje je Srbija udomila očito nemaju zahvalnost za taj nesebični čin…

Srbija šakom i kapom prihvata ekonomske migrante i azilante, a ujedno je i jedna od retkih koja nije zatvarala svoje granice, a sve sa obrazloženjem Vlade SNS, da ona želi da pokaže humanost prema migrantina. Uprkos multi-milionskim troškovima iz budžetu Republike Srbije, nisu nam baš svi migranti zahvalni.

Dostavljen je video snimak za koji njegov pošiljaoc navodi da je iz Kikinde, a na njemu se jasno može videti ničim izazvano nasilničko ponašanje migranata.

Dok predsednica Vlade i članica SNS Ana Brnabić tvrdi da naši građani nemaju nikakvih razloga da budu zabrinuti zbog velikog priliva migranata, društvene mreže zahvatio je talas objava koje prikazuju žrtve brutalnih napada i svedočenja o uništavnju privatne svojine naših građana.

Nakon što je sinoć naš potral prvi objavio vest o napadu na pekaru na Zelenom Vencu u kome je prebijen jedan naš državljanin, dočekao nas je novi materijal koji sedoči o problemima koje Srbija po svemu sudeći mora da trpi u tišini.

Na snimku se nalazi migrant nepoznatog statusa (legalan ili ilegalan), koji sa motkom u ruci šeta trgom i razbija osvetljenje. Dok pored njega šeta drugi migrant sa punom kesom, koji se najverovatniej vraća iz nabavke.

U krvavom piru imigranti razlupali su noći između ponedeljka i utorka pekaru u prolazu kod Zelenog Venca, a zatim i brutalno istukli mladića koji se našao na lokaciji koja je napadnuta.

Pre samo 2 dana grupa migranata istukla je lopatom našeg sugrađanina u Knez Mihailovoj, a predsednik Srbije Aleskandar Vučić inače pristalica masovne migracije i dalje se ne oglašava povodom nasilja.

(dnevna gazeta)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …