Home / AKTUELNO / POJAVIO SE NOVI SVEDOK U SLUČAJU UBISTVA PEVAČICE: „Video sam Jelenu i Zorana kako se svađaju te noći“- Marjanovići posle Jeleninog ubistva celu kuću oprali – VARIKINOM

POJAVIO SE NOVI SVEDOK U SLUČAJU UBISTVA PEVAČICE: „Video sam Jelenu i Zorana kako se svađaju te noći“- Marjanovići posle Jeleninog ubistva celu kuću oprali – VARIKINOM

501
Čovek koji živi tik uz stadion kod nasipa u Crvenki, gde je pronađena svirepo ubijena Jelena Marjanović iz Borče, tvrdi da je video pevačicu sa suprugom Zoranom kobne subote, 2. aprila kod rampe na početku staze za trčanje.

On je, kako kažu njegove komšije, stajao nedaleko od njih i čuo sta su pričali, a sve to je sam prijavio policiji.

On tvrdi, a to je rekao i policiji da ih je video još dok su bili u autu. Pošto je znao Jelenu od ranije, obratio je pažnju na njih. Čak je hteo i da joj se javi ali je odustao jer je čuo galamu u autu.

Zapravo, tvrdi on, Jelena i Zoran su se oko nečega raspravljali i njegov ton je bio baš visok. Ona je prva izašla iz kola, za njom on sa Janom. On je nastavio da priča.

– Komšija kaže da su se vidno svađali. Odmah sutradan potražio je policiju i sve im ispričao – rekao nam je meštanin Crvenke koji nas je uputio na tog komšiju.

NOVI DETALJI: Marjanovići posle Jeleninog ubistva celu kuću oprali – VARIKINOM?

Policija je veštačenjem stvari odnetih iz kući Marjanovića prethodne nedelje utvrdila da su oni celokupno pokućstvo, nameštaj, zidove i podove detaljno prali varikinom.

Navodno, ovim sredstvom opran je i tepih koji su krajem prošle nedelje inspektori urolan izneli u dvorište, ali i kompletno kupatilo u kući.

Iako podatak da su Marjanovići detaljno prali kuću posle Jeleninog ubistva deluje veoma intrigantno, za sada se iz njega ne mogu izvesti tragovi koji vode do rešenja slučaja, prenosi ove navode Informer.

POLICIJA TRAGA ZA PLAVIM AUTOMOBILOM I CRNIM MOTOROM

Povodom ubistva ubijene pevačice Jelene Marjanović i mogućeg rasvetljavanja ovog slučaja, policija neprestano razgovara sa svim biciklistima, vlasnicima crnih motora u Crvenki, a traga i za plavim automobilom. Na razgovoru u 29. novembra bilo je više desetina ljudi među kojima su bili svi oni iz Crvenke, koji imaju bilo šta u policijskom dosijeu.

Podsetimo da inspektori pokušavaju da pronađu biciklistu, kojeg je, muž ubijene pevačice navodno video, u vreme ovog brutalnog zločina.

Inspektori sada vrše pretragu i u civilu, tako da proveravaju kuće, češljaju nasip, razgovaraju sa meštanima.

I dalje je u toku potraga za bilo kavim dokazima, koji bi ukazali, i pomogli da se dođe do rešenja ovog slučaja, koji već 20 dana zaokuplja pažnju, kako nadležnih vlasti, tako i cele Srbije.

 

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …