Home / AKTUELNO / POKRENUT PLAN RAZBIJANJA SRBIJE IZNUTRA: „DAVAĆEMO MIGRANTIMA SRPSKO DRŽAVLJANSTVO I BESPLATNO ŠKOLOVANJE..“

POKRENUT PLAN RAZBIJANJA SRBIJE IZNUTRA: „DAVAĆEMO MIGRANTIMA SRPSKO DRŽAVLJANSTVO I BESPLATNO ŠKOLOVANJE..“

Premijerka Ana Brnabić je na konferenciju u Londonu rekla je da migranti navodno doprinose Srbiji, kao i da smo im nudli državljansva iako je neki broj njih to odbio.

Brnabić se takođe pohvalila da Srbija daje migrantima besplatno školstvo što neke druge zemlje Evrope ne rade.

Osim što je u Londonu izjavila kako Srbija i Rusija uskoro više neće imati blisku saradnju, već samo energetsku, premijerka Ana Brnabić je otkrila još jednu zabrinjavajući činjenicu – odluku za koju nije dobila ovlašćenje od naroda.

Ako je Brnabićeva u Londonu izjavila da je Srbija nudila i da nudi državljanstvo migrantima iz Azije i Afrike, iako to ne rade ni najrazvijenije zemlje EU, dok ih države poput Mađarske, Hrvatske ili Slovenije drže isključivo u statusu izbeglica i nastoje da ih vrate u zemlju porekla.

– Veoma smo ponosni kako smo se postavili u migrantskoj krizi.

Za razliku od drugih, mi nismo dizali ograde sa bodljikavom žicom, nismo imali policijsku torturu, otvorili smo škole koje i danas pohađaju mnogi migranti.

Takođe, ponudili smo im i državljanstvo Srbije, ali većina njih ne želi da živi u Srbiji već u bogatim državama Evopske unije – rekla je Ana Brnabić.

Brnabić je takođe rekla da migranti ne dolaze u Evropu „jer žele da žive negde drugde već beže od rata“, upkos činjenici da su ratovi u Siriji i Iraku gotovi porazom ISIS-a, a da u brojnim zemljama Afrike i Azije iz kojih migranti dolaze nije bilo rata decenijama unazad.

Premijerka nije ni jednog trenutka govorila o gorućem problemu migracije, a to je terorizam kao ni o napadima koje su migranti vršili nad građanima naše zemlje.

(Dnevna Gazeta/Srbin.info)

Check Also

RUSKI „TERMINATOR“ UŠAO U DONBAS! (VIDEO)

Tokom ruske specijalne operacije na ukrajinskoj teritoriji, pravi snimci sa lica mesta periodično se pojavljuju …