Home / AKTUELNO / Policajci ga zaustavili, a onda su ga tukli i silovali pendrekom: Zbog ovog mladića je počeo haos u Parizu! (VIDEO)

Policajci ga zaustavili, a onda su ga tukli i silovali pendrekom: Zbog ovog mladića je počeo haos u Parizu! (VIDEO)

501
Intervetna policija je uhapsila 24 osoba u neredima koji u Parizu traju već treću noć. Do erupcije nasilja je došlo zbog seksualnog napada na jednog crnog mladića.

Žrtva Tio Temojn (22) trvdi da ga je policija silovala prošlog četvrtka u severoistočnom predgrađu Pariza. Zaustavljen je zbog provere identiteta, a zatim su usledile rasističke uvrede.

Jedan policajac je optužen za silovanje nakon što je mladiću navodno u rektum gurao pendrek, što je dovelo do mnogobrojnih povreda od kojih je žrtva završila u bolnici.

Hitno je operisan i lekar je naveo da je Tio pretrpeo strašne povrede i tešku traumu, i da zbog toga neće biti sposoban za rad 60 dana.

Još tri umešana policajca su optuženi za “namerno nasilje”, a sada svi čekaju suđenje, prenosi Dejli Mejl.

U intervjuu za jednu lokalnu televiziju Tio je naveo šta mu se dogodilo u četvrtak.

– Video sam ga sa palicom. Udario me je po zadnjici. Pao sam na stomak, više nisam imao snage – rekao je on.

Potom su mu rekli da sedne, ali pošto nije mogao zbog povreda udaren je u glavu.

Odveli su ga u policijski automobil gde su nastavili da ga vređaju i udaraju po intimnim delovima.

Policija je u početku insistirala da su povrede bile slučajne i da je pendrek ušao u njegovo telo tek kada mu je trenerka spala jer se opirao hapšenju.

Mladić je rekao da mu je policija kobne večeri naredila da stane uza zid, što policija negira tvrdeći da su im mete bili trgovci drogom.

Mrlje od krvi su i danas vidljive na mestu napada, a na stotine ljudi je izašlo na ulice u znak proteta zbog napada na ovog mladog čoveka.

Njegova sestra je rekal da je on dobar čovek i da je uvek bio nasmejan. Pomagao je svima i poznat je po svojoj dobroti i dobrom raspoloženju.

Napominje da lekari još uvek ne znaju da li će Tio imati ozbiljnije posledice zbog pretrpljenog nasilja.

Ministar unutrašnjih poslova Bruno Le Rouk je potvrdio u nedelju da su četiri policajca suspendovana tokom istrage, dodajući da se mora obratiti pažnja na ponašanje snaga bezbednosti u svakom trenutku.

Ovaj događaj dolazi pred same predsedničke izbore i prati smrt Adama Traora (24) koji je preminuo u policijskom pritvoru prošle godine.

Pogledajte snimke:
(Telegraf.rs)

 

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …