Home / AKTUELNO / Policijska inspektorka o „mračnoj Srbiji“: Dečko podvodio svoju devojku(13).. Za noć imala po 15 klijenata!

Policijska inspektorka o „mračnoj Srbiji“: Dečko podvodio svoju devojku(13).. Za noć imala po 15 klijenata!

Policijska inspektorka Odeljenja za javni red i mir PU Grada Beograda Dragana Starčević izjavila je za Mondo da u poslednjih pet godina broj prostitutki na ulicama Beograda stagnira, ali da se istovremeno pojavljuju njeni novi vidovi i načini reklamiranja, zahvaljujući medijima i internetu.

Zbog toga se sve češće govori o klubskoj i hotelskoj prostituciji, onoj pod maskom salona za masažu, kao i elitnoj prostituciji.

Starčević je kao primere navela nekoliko priča sa terena.

Prvi slučaj je majka koja je terala 19-godišnju ćerku i nevenčanog muža da se bave prostitucijom. Ona je zatvorena zbog trgovine ljudima, a njenih ukupno troje dece smešteno je u hraniteljske porodice, navodi Mondo.

U drugom slučaju muž je prodavao ženu klijentima u stanu na Novom Beogradu, dok im je dete bilo u školi. Suprug je sve posmatrao iz druge sobe, a često su snimali susrete s klijentima.

Tu je i primer muža koji je podvodio ženu iz mesta van Beograda. U prestonicu je dovodio ženu da pruža seksualne usluge klijentima dok je on bio u teretani ili kafiću.

Starčević je kao najtragičniji slučaj izdvojila 13-godišnju devojčicu, koja je za noć imala 10-15 klijenata i bila pod uticajem narkotika. Nju je eksploatisao neko kog je smatrala za dečka, piše Mondo.

„Ne možete da zamislite kako izgleda devojčica od 12 ili 13 godina koja je imala za noć 10 ili 15 klijenata i još je pod dejstvom narkotika. Ona ne može sa vama ni da razgovara, gleda vas, a ne vidi vas i ne čuje, daje nepovezane odgovore. Lošeg je psihičkog i fizičkog stanja, ima povrede od uboda igli“.

Imali smo, priseća se inspektorka, i devojčice sa povredama od gašenja cigarete po telu, koje su fizički zlostavljali makroi.

„Bilo je više slučajeva koji su dubok trag ostavili na meni i svim kolegama, nešto o čemu uvek razmišljate. Iako smo obučeni, i pored sve profesionalnosti, ne možemo da to ljudski ne posmatramo“, navodi Starčević.

Inspektorka je istakla da u prostituciju ne ulaze samo žene, već i muškarci, uglavnom transvestiti i homoseksualci.

(Blic)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …