Home / AKTUELNO / Popović upozorio Srbe: Planirano menjanje Ustava Srbije direktno otvara vrata „Velikoj Albaniji”

Popović upozorio Srbe: Planirano menjanje Ustava Srbije direktno otvara vrata „Velikoj Albaniji”

popovic

OČUVANjE Ustava Republike Srbije i njegove preambule o Kosovu i Metohiji predstavlja glavnu branu od pretnji po suverenitet i teritorijalni integritet Srbije koje dolaze od strane šiptarskih separatista i zvaničnika Albanije.

Iza ovih pretnji stoji šiptarski lobi koji čine pojedini bivši predsednici i premijeri najvećih zapadnih država. Njihov glavni cilj u Srbiji je da izazovu promenu Ustava i da iz njega izbace preambulu o Kosovu i Metohiji.

Nikakve promene Ustava, ma kako one navodno male bile, ne treba pokretati, jer su one zamka da se Kosovo i Metohija izbaci iz našeg najvišeg pravnog akta.

Zato svi koji zagovaraju promene Ustava, svesno ili nesvesno, rade u interesu onih koji Srbiju žele da rasparčaju za račun šiptarskog lobija i ideje Velike Albanije.

Pozivam sve građane, institucije, političke partije, medije i nevladin sektor da budu ujedinjeni oko pitanja očuvanja Ustava Republike Srbije, jer se na taj način obezbeđuju mir i stabilnost, kao i zaštita ključnih državnih i nacionalnih interesa srpskog naroda u regionu.

Samo jedinstveni, i uz pomoć i podršku Rusije i Vladimira Putina, možemo da se odupremo sve učestalijim albanskim pretnjama i pokušajima menjanja granica na Balkanu.
(saopštenje za medije Nenada Popovića, predsednika Srpske narodne partije)

 

(Agencije)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …