Home / AKTUELNO / POSLEDNJI INTERVJU MIKIJA JEVREMOVIĆA: Najviše me zabolelo kada sam video ćerku da plače … (VIDEO)

POSLEDNJI INTERVJU MIKIJA JEVREMOVIĆA: Najviše me zabolelo kada sam video ćerku da plače … (VIDEO)

500Foto: Luka Šarac

Legendarni pevač Miki Jevremović preminuo je 13.01.2017. u 75. godini u bolnici nakon što je 15 dana bio u komi. On je 27. decembra primljen u bolnicu posle moždanog udara i od tada je bio u komi. Na žalost, nije uspeo da se izbori i nastavi da živi.

Miki je u maju 2016. godine dao intervju, nakon čega više nije komunicirao sa medijima.

Tada je Jevremović otkio kako su njegovi roditelji reagovali na njegov posao i muzičku karijeru.

“Oni su znali da meni to ide, mi smo živeli u teškim uslovima, ustajao sam u četiri ujutru da bih išao do škole.”
Pevač je pored muzike izuzetno voleo šah.

“Šah sam počeo da igram od malena, naučila su me moja braća. Oni su me naučili i to jezivo, pobede me i ne žele da igraju više. Šah je moja velika ljubav, a muzika se uselila u moj život i zgrabila me je.”

Jevremović se prisetio i svog prvog nastupa i trenutka kada je umesto dve pesme otpevao deset pesama.

“Nisam dugo uzimao honorar za svoje nastupe, jer sam tada kao mlad imao neku svoju filozofiju da ne želim da prodajem svoja osećanja.”

Nakon razvoda sa suprugom Gordanom sa kojom je bio u braku pet godina, Miki je bio razočaran u ljubav i to nije krio.

“Bio sam malo skeptik nakon razvoda i malo razočaran u ljubav”, rekao je Miki tada u jednoj emisiji.

Drugi put je izgovorio sudbonsno da, Sonji tadašnjoj misici Bosne i Hercegovine, Sonja je zajedno sa Suzanom Mančić pratila Mikija na turneji kao prateći vokal.

Ćerka pokojnog pevača, Jelena Jevremović krenula je očevim stopama, ali je brzo odustala od muzičke karijere. Miki je u svom poslednjem intervjuu otkrio zašto je ona odustala od svoje karijere.

“Jelena nije mogla da podnese brojne naslove koji su u to vreme izlazili o njoj, ona je tada kada se pojavila bila zanimljiva tabloidima, i nikada neću zaboraviti kada sam je jednom vraćao iz šah kluba kasno nešto noću i rešio da svratim do obližnje trafike da uzmem štampu, ugledah moju Jelenu kako stoji ispred kioska i čeka, ja se sakrijem da me ne vidi, a ona čeka da stigne tabloid, uzima primerak otvara i kreće da plače, tada sam opsovao u sebi”, rekao je Miki u svom gostovanju na kanalu Grand televizije.

Tužan intervju iz 2012.

Digao sam ruku na Sonju! I ja na nju, a i ona na mene… Ali ne u isto vreme. A i zaključavala je vrata i nije me puštala u kuću… Ona mene veoma dobro poznaje i umela je jednom rečenicom da me izbaci iz koloseka, i onda ja poludim, udarim je, pa se posle kajem i izvinjavam – rekao je Miki Jevremović u intervjuu za nedeljnik Puls nakon što ga je bivša supruga Sonja Đorđević Kulijer, s kojom je proveo 25 godina u braku, nedavno optužila za fizičko zlostavljanje.

Ona je u svojoj ispovesti ispričala da se muzičar kockao, da ju je varao i da se nakon njihovog razvoda trudio da ćerku Jelenu odvoji od nje. Jelena se pre četiri godine odrekla majke.
– Sa Sonjom sam bio skoro trideset godina, i posle je učinila šta je učinila: razvela se, da bi se posle dva meseca udala za drugog – kazao je Miki i dodao da nije istina da je bila posvećena majka:

– Ona je bila u Rusiji i tamo ganjala karijeru s nekim ljudima. Ali glupo je da sad pričam o tome. Više bih voleo da tih 25 godina pamtim po mojoj ljubavi prema njoj. A žao mi je što ona pokušava da to uništi. Zašto to radi? Možda da bi me još jednom ranila.

Jelena Jevremović Nedeljković, Mikijeva i Sonjina ćerka, nema lepe reči za svoju majku.

– Uz tatu sam zato što me je zadužio za ceo život, tako što me podržava i što je tu, pored mene. I ko kaže da se Sonja nije udala? To nije istina. I nije iz Rusije dolazila na svakih dvadeset dana, ali bolje da ja ne pričam. Ako progovorim, neće je oprati ni Dunav ni Sava! Nije istina ni da sam bila u svađi sa ocem. Uvek sam govorila s Mikijem i uvek sam s njim bila u super odnosima – naglasila je Jelena.

Pogledajte video:


(Puls)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …