Home / AKTUELNO / Poslednji Mandin intervju: Imam samo jednu želju!

Poslednji Mandin intervju: Imam samo jednu želju!

500Glumac je pričao o svojim željama, sreći ali i poslovnim poduhvatima

Uz glumca Milorada Mandića uživali su klinci koji su odrastali uz emisiju „S one strane duge”, nešto stariji gledaoci zavoleli su ga u njegovim serijama i prozorišnim predstavama, a odnedavno popularni Manda je bio i deo voditeljskog dvojca kviza „Kolo sreće” na Hepiju.

Poslednji intervju legenda srpskog glumišta Milorad Mandić Manda dao je za Večernje novosti, koji vam prenosimo u celosti.

Koliko je naporno, a koliko zabavno snimati kviz?

Napor je sastavni deo svakog posla, bilo da je reč o zadatku u pozorištu, na filmu ili televiziji. Samo nivo zabave može da ublaži sav taj napor.

Koga biste voleli da vidite kao učesnika kviza?

Sve one koji žele da se igraju sa nama, upoznaju ljude raznih profesija, pa na kraju, uz zabavu i druženje, osvoje i neki novac koji će, nadam se, pametno da potroše.

Da li je sreća najvažnija u životu?

Čovek je srećan kada je zadovoljan, ispunjen. Važno je biti srećan, ali u kvizu sreća je relativna stvar. Najvažnije je zadovoljstvo koje nakon završenog snimanja imaju takmičari, gledaoci, pa i mi voditelji.

U vođenju kviza pomaže vam i Soraja Vučelić, koja se prvi put pojavljuje u ovoj ulozi. Kakva je saradnja sa njom?

Do ovog kviza nismo se poznavali, jer se bavimo različitim profesijama. Ona se vrlo korektno odnosi prema poslu. Naravno, ovo je tek početak zajedničkog rada, ali se iskreno nadam da ćemo ispuniti profesionalni zadatak koji je pred nas postavila produkcija Emoušn.

Jeste li pokušali da učestvujete u kvizu?

Jesam i – zanimljiva je neizvesnost dok se okreće kolo sreće, zbog polja koja nisu poželjna. Interesantne su mi i teme i zadaci koji se traže u određenoj igri.

Hepi je, može se reći, prava televizija za emitovanje ovog kviza, jer im je zajednička – „sreća”?

Televizijama sa nacionalnom frekvencijom je zadatak da se bave proizvodnjom programa. Još ako taj proizvedeni program ide u prilog tome da gledaocima pruži pravu zabavu, onda je sreća još veća. I njihova i naša.

Koja je vaša neostvarena želja?

Imam samo jednu želju: Da se svima, pa i meni, ostvare sve neostvarene želje.

Vaš životni moto glasi..?
Ništa nas ne sme iznenaditi.

(Večernje Novosti)

 

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …