Home / AKTUELNO / Pre četiri godine svet je bio šokiran: Devojku (16) silovali 90 puta tokom vikenda! (VIDEO)

Pre četiri godine svet je bio šokiran: Devojku (16) silovali 90 puta tokom vikenda! (VIDEO)

silovanje- napastvovanje 1

Jedna britanska tinejdžerka je u toku samo dva dana silovana 90 puta od 90 različitih muškaraca, otkrio je šokantni izveštaj iz 2013. godine o modernom ropstvu u Velikoj Britaniji, preneo je Dejli mejl.

Izveštaj koji je objavio Centar za socijalnu pravdu pre četiri godine, sadrži dokaze o devojci koja je u ropstvu završila kada je imala 16 godina, a silovalo ju je 90 muškaraca. Takođe, premaistom izveštaju, devojka “nije poticala iz rizične sredine”.

Endru Volis, predsednik Radne grupe koja je napravila izveštaj, rekao je tada samo da je devojka pretrpela stravičnu traumu i da je nakon spasavanja na sigurnom.

Inače, istraživanje je otkrilo šokantne informacije o deci i odraslima, među kojima su mnogi britanski državljani koji su bili prisiljeni da žive u uslovima potpune degradacije. Sumnja se da ih je tada bilo blizu 1.000.

Veliku polemiku na ovu temu pokrenuo je i Dankan Smit, tamošnji nezavisni analitičar koji je okrivio društvo koje nije adekvatno prepupredilo i reagovalo na ovakve slučajeve.

Vlasti su sve žrtve pozvale da istupe sa informacijama bez straha da će biti suočeni sa progonom zbog povrede imigracionih zakona ili zbog zločina koje su morali počiniti kao žrtve trgovine ljudima.

Ekipa koja je sprovela istraživanje poručila je da svi službenici od policije do socijalnih radnika treba da se upoznaju sa razmerama i prirodom ovog stravičnog problema, koji je prema pisanju Al Džazira i danas jako rasprostranjen u ovoj zemlji, budući da je nedavno snimljen i TV dokumentarac sa žrtvama modernog ropstva u Britaniji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …