Home / AKTUELNO / PREOKRET KAKAV NIKO NIJE MOGAO DA ZAMISLI, POLICIJA IMA INDICIJE O PRAVOJ ZAVERI- TRI ČLANA PORODICE UMEŠANA U UBISTVO: Svekrva je znala da je Jelena mrtva? (FOTO)

PREOKRET KAKAV NIKO NIJE MOGAO DA ZAMISLI, POLICIJA IMA INDICIJE O PRAVOJ ZAVERI- TRI ČLANA PORODICE UMEŠANA U UBISTVO: Svekrva je znala da je Jelena mrtva? (FOTO)

Policija od samog početka istrage imala indicije da je neko iz najbližeg okruženja svirepo ubijene Jelene Krsmanović Marjanović na neki način umešan u ubistvo.
500
Na osnovu dosadašnje istrage policija je skoro sigurna da su najmanje tri člana porodice Jelene Krsmanović Marjanović umešana u njeno ubistvo, dok se za jednog i dalje veštače kretanje i kontakti u subotu 2. aprila, kada je pevačica ubijena.

Izvor iz istrage kaže da je policija od samog početka imala indicije da je neko iz Jeleninog okruženja na neki način umešan u ubistvo.

– Taj ko je ovo uradio sve je dobro isplanirao i odlično je poznavao njeno kretanje tog dana. Motiv još istražujemo, ali je definitivno u pitanju ogromna strast, mržnja, bes, neuzvraćena osećanja… – priča sagovornik.

501

Zorica Marjanović, majka Zorana Marjanovića bavi se proricanjem sudbine i videla je da Jelena Marjanović nije među živima još dok se tragalo za njom, prenose mediji.

– Zorane, Jeleninu energiju ne osećam, ne vidim je među živima, mrtva je – rekla je Zorica, navodno, mužu ubijene pevačice kada mu je otvorila karte, a u vreme dok se za Jelenom još uvek tragalo, piše srpski telegraf.

500
KLJUČNO PITANJE: Zašto je Zoranu BIO ISKLJUČEN MOBILNI TELEFON baš u vreme KAD JE UBIJENA JELENA?

Zoranu Marjanoviću, suprugu brutalno ubijene pevačice Jelene, mobilni telefon je bio isključen u periodu između 16.30 i 17 sati, upravo u vreme kada je ona ubijena.

– Proveravamo gde je bio Zoran, šta je radio i s kim je sve kontaktirao u subotu 2. aprila kada je Jelena otišla da trči i više je niko nije video živu. Upravo rekonstruišemo ceo njegov dan jer ima mnogo rupa i nelogičnosti – rekao je izvor iz istrage, pa nastavio:

– Da li ju je on ubio, sakrio nešto što zna ili ga neko štiti, to još utvrđujemo, ali definitivno sve indicije govore da je porodica na neki način umešana u ubistvo.

Podsetimo, rezultati veštačenja i obdukcije su pokazali da je Jelena ubijena u subotu 2. aprila između 16 i 17 sati, u blizini nasipa u Crvenki, što bi mogao da bude jedan od ključnih detalja u rasvetljavanju zločina, kao i analiza baznih stanica mobilne telefonije, jer su nalazi u suprotnosti sa izjavama članova porodice Marjanović, svedocima i očevicima.

Inače, policija je došla do dokaza da je žrtva nakon ubistva dovučena do kanala, ali je i dalje enigma činjenica da je njena patika bila bačena na suprotnu stranu kanala, uz obrađenu njivu. Na telefonu je zvuk bio isključen i zbog toga je pronađen tek sutradan.

500

– Dogodilo se nešto strašno – navodno je bio jedini odgovor petogodišnje ćerke Jane na pitanje da li zna šta se dodogodilo s njenom mamom.

Inspektori su razgovarali sa stanarima okolnih kuća kako bi otkrili neku novu informaciju ili podatak koji bi im pomogao u istrazi, a proširen je i krug kuća i objekata koji se pretresaju.

– U istragu smo krenuli obuhvatajući veliki broj ljudi, ali i prostor – navodi izvor blizak istrazi i ističe da se lagano sužava krug, te da je ubistvo počinio neko ko patološki mrzi Jelenu, a drugi mu sad pomažu da se sakrije.

(Kurir, Telegraf)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …