Home / AKTUELNO / PRIZOR KOJI LEDI KRV: Penzioner(67) u krevetu svoje kuće u Kikindi pronašao leš nepoznatog muškarca!

PRIZOR KOJI LEDI KRV: Penzioner(67) u krevetu svoje kuće u Kikindi pronašao leš nepoznatog muškarca!

Još ne mogu da dođem k sebi. Popio sam četiri tablete za smirenje, ali skoro da oka nisam sklopio. A i kako bih – kaže Milorad Trifunac (67), koji je pre dve večeri u krevetu svoje kuće u Kikindi pronašao leš nepoznatog muškarca.

500

Trifunac je penzionisani inženjer elektrotehnike. Rođen je u Kikindi, ali poslednjih četrdesetak godina živi u Beogradu. U ponedeljak je u večernjim časovima, nakon četiri meseca, došao u Kikindu da obiđe kuću u Čanadskoj 10, u kojoj dugo niko ne stanuje. Ono što je zatekao, kako kaže, uplašilo ga je kao nikad u životu.

Sve mu rasprodao

– Uključio sam svetlo u sobi i ugledao nestvaran prizor. Nepoznati muškarac, zarastao u bradu, ležao je u mom krevetu. Noge su mi se odsekle. Najpre sam pomislio da spava. Polako sam mu prišao, a onda sam pokušao da ga probudim. Drmnuo sam ga nekoliko puta, ali uzalud. Pošto se nije pomerao, pozvao sam policiju. Oni su ustanovili da je nezvani gost mrtav. Tek tad sam video da je leš nadut – priča Trifunac.

500

đLekar Hitne pomoći utvrdio je da je muškarac u krevetu ležao mrtav između pet i sedam dana. Međutim, Trifunac navodi da to nije bilo jedino neprijatno iznenađenje.

– U kući sam zatekao pravi haos. Iz plastičnih buradi nestalo mi je najmanje 200 litara rakije. Pojma nemam da li je rakiju popio ili preprodao. Takođe, nestalo je pokućstvo, usisivač, pa čak i akumulator iz starog „golfa“. Poduži je spisak pokradenih stvari. Možda je nekog i dovodio u moju kuću. Najviše me je porazilo što je izvršio nuždu ispred ulaznih vrata, gde je cepao pristigle račune i njih iskoristio umesto toalet-papira. Bruka i sramota. I dalje sam u šoku zbog svega. U kakvom svetu živimo – priča Trifunac dok nemoćno širi ruke.

Leš na obdukciji

500

Prema njegovim rečima, policija po dolasku na uviđaj nije mogla da utvrdi identitet „stanara“, ali je naknadno utvrđeno da je reč o Kikinđaninu Dušanu Ćiriću, beskućniku rođenom 1956.

Leš je poslat na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu kako bi se utvrdio uzrok smrti. Na telu nema vidljivih povreda, pa se isključuje mogućnost da je reč o nasilnoj smrti – rekli su za Kurir u kikindskoj policiji.

Trifunac se čudi kako komšije nisu shvatile da je neko u kući.

Pretpostavljam da je ušao iz pravca bašte, tako što je preskočio komšijski zid. Srećom, nije palio plinsku peć. Mogao je kuću da mi zapali. Čudno mi je što niko od suseda nije primetio šta se dešava – rezigniran je Milorad Trifunac.

(Saša Urošev, Kurir)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …