Home / AKTUELNO / PROGOVORILA PRVA ŽENA ZORANA MARJANOVIĆA: Oni su članovi sekte Crna ruža, razvela sam se da ne bih prošla kao Jelena!

PROGOVORILA PRVA ŽENA ZORANA MARJANOVIĆA: Oni su članovi sekte Crna ruža, razvela sam se da ne bih prošla kao Jelena!

500- Jelena- Marjanovic- Foto- Telegraf– Sumnjala sam da su Marjanovići u nekoj sekti, mesecima sam živela u strahu. Zato sam rešila da odem od njih dok je vreme, da se našem sinu nešto ne bi dogodilo. Da sam ostala, sigurno bih prošla kao Jelena – rekla je ona, a preneo izvor Kurira upoznat sa tokom istrage

Povodom brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović (33), na saslušanje u policiju navodno je pozvana biša supruga Zorana Marjanovića, Sanja.

– Sumnjala sam da su Marjanovići u nekoj sekti, mesecima sam živela u strahu. Zato sam rešila da odem od njih dok je vreme, da se našem sinu nešto ne bi dogodilo.

Da sam ostala, sigurno bih prošla kao Jelena – rekla je ona, a preneo izvor Kurira upoznat sa tokom istrage.

Prema njenim rečima, porodica Marjanović bila je deo ozloglašene sekte Crna ruža.

– Zorana je prva žena ostavila kad je počela da sumnja da su u sekti. Njoj je bilo čudno kako se porodica ponaša, naročito svekrva Zorica, a potom i svekar Vladimir, ali i Zoran. Ipak, najviše se bojala devera Miloša. Ma i pokojna Jelena ga se plašila – ispričao je za Kurir taj izvor.

On je dodao da je Sanja pokušavala da otkrije o čemu se radi, ali se bojala. Zato je rešila da je razvod najbolje rešenje.

Da podsetimo, ubistvo se doodilo pre tri meseca na borčanskom kanalu u Crvenki.

(Telegraf.rs)

 

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …