Home / AKTUELNO / PUTIN POSTAVIO NOVI ULTIMATUM AMERIKANCIMA: Čepurin tražio od NATO da isplati 100 milijardi dolara odštete za bombardovanje Srbije!

PUTIN POSTAVIO NOVI ULTIMATUM AMERIKANCIMA: Čepurin tražio od NATO da isplati 100 milijardi dolara odštete za bombardovanje Srbije!

cepurin
Ruski ambasador Aleksandar Čepurin zatražio je od NATO pakta da Srbiji isplati milionsku odštetu za zločinačku agresiju 1999. godine, umesto što je stalno ucenjuje i postavlja joj razne ultimatume!

Učestvujući na okruglom stolu Centra za razvoj međunarodne saradnje pod nazivom „Srbija, NATO, Rusija – šta je srpski interes“, Čepurin je poručio da Rusija nikada nije bila protiv pristupanja Srbije u članstvo u EU.

Međutim, dodao je Čepurin, Moskva se oštro protivi pretnjama koje stižu od NATO pakta i Evropske unije.

Ruski ambasador naglasio je da NATO mora Srbiji da isplati štetu nastalu bombardovanjem od pre 17 godine, koju neki stručnjaci procenjuju na čak 100 milijardi dolara!

ŠOK NA ZAPADU! AMERIKA OVAKO NIKADA NIJE BILA PONIŽENA- PENTAGON ZAPRETIO NUKLEARNIM NAPADOM NA RUSIJU: Putin im prosledio ultimatum u 5 tačaka povodom situacije u Siriji!

– NATO je naneo nenadoknadivu štetu Srbiji! Zapadna vojna alijansa bi tu štetu trebalo da nadoknadi, a ne da ucenjuje Srbiju! Poštujemo izbalansiranu i miroljubivu politiku Beograda u regionu i zalažemo se za striktno poštovanje Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN. S druge strane, protiv smo dvostrukih aršina i ucena – podvukao je Čepurin.

Check Also

SZO PRVI PUT SAOPŠTILA NEŠTO OVAKO: „CEO SVET TREBA DA POSLUŠA PUTINA!“ EVO ZAŠTO

Svim državama bi bilo korisno da obrate pažnju na mere borbe protiv koronavirusa koje je …