Home / AKTUELNO / RADIŠA JE POGLEDAO U ŠOLJU I REKAO „KAKAV JE OVO DUGAČAK PUT KOJI ME ČEKA?“ Onda je došao UBICA i 18 puta ga izbo nožem!

RADIŠA JE POGLEDAO U ŠOLJU I REKAO „KAKAV JE OVO DUGAČAK PUT KOJI ME ČEKA?“ Onda je došao UBICA i 18 puta ga izbo nožem!

policija- uviđaj 1

– Tragova krvi bilo je u štali, a onda i duž celog dvorišta. Tata je bio jak, sigurno se borio. Iako teško ranjen, uspeo je da izađe u dvorište, i tu je i nađen kako leži na leđima. Monstrum ga je ubo čak 18 puta – plačući priča ćerka Jasna

Radiša Milićević (72) mučki je ubijen u selu Popovac kod Velikog Gradišta. On je 2. februara izboden nožem u dvorištu porodične kuće, a policija i dalje traga za napadačem.

– Ustali smo oko šest sati i popili kafu. Moj Lala se šalio i gledao sebi u šolju. Rekao je kroz osmeh: “Kakav mi je ovo dugačak put, gde li ću ja to da idem”. Onda je otišao da očisti štalu. Ubrzo sam mu se pridružila, pomuzli smo dve krave i ostala je još jedna. Muž mi je povikao da odem kod komšije po kantar, jer je došao čovek da kupi prase – rekla je baka Danica.

Ona se seća da je na vratima obora za svinje videla Radišu i još jednog muškarca kako razgovaraju. Kada se vratila, zatekla je muža u lokvi krvi.

Na osnovu tragova s mesta zločina, Milićević se do poslednjeg trzaja borio za život.

– Tragova krvi bilo je u štali, a onda i duž celog dvorišta. Tata je bio jak, sigurno se borio. Iako teško ranjen, uspeo je da izađe u dvorište, i tu je i nađen kako leži na leđima. Monstrum ga je ubo čak 18 puta – plačući priča ćerka Jasna.

Porodica ne može ni da nasluti ko bi i zbog čega na tako monstruozan način ubio Milićevića, koji, kako kažu, nikom nije dugovao, niti se kome zamerio. Sumnjaju da iza zločina stoji muškarac koji je 27. januara dolazio da kupi prase, ali je odustao.

(Telegraf)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …