Home / AKTUELNO / RUSKA PORTPAROLKA OTKRILA: Ako objavim sve što znam, POČEĆE GRAĐANSKI RAT U AMERICI!

RUSKA PORTPAROLKA OTKRILA: Ako objavim sve što znam, POČEĆE GRAĐANSKI RAT U AMERICI!

zaharova

Portparolka ruskog ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova prokomentarisala je aktuelnu svađu između američkih demokrata i republikanaca oko toga ko je od njih posećivao ruskog ambasadora u Vašingtonu.

Donald Tramp je da podsetimo, nedavno objavio fotografiju demokratskog senatora Čaka Šumera, na kojoj se jasno vidi kako pije kafu i jede krofne sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Američki predsednik Donald Tramp, čija se administracija suočava sa kritikama zbog kontakata s ruskim zvaničnicima, zatražio je „neposrednu istragu“ navodne povezanosti senatora Čaka Šumera, lidera demokratske manjine u Senatu, s predsednikom Rusijom Vladimirom Putinom.

Ovakva reakcija Trampa isprovocirana je stalnim optužbama demokrata da saradnici predsednika SAD imaju bliske veze sa ruskim ambasadorom u SAD Sergejem Kisljakom. Bivšeg savetnika za bezbednost Majkla Flina to je koštalo fotelje.

Sada su se na udaru našli i državni tužilac Džef Sešons, Trampov zet i savetnik Džared Kušner i bivši savetnik izbornog štaba predsednika Karter Pejdž. Tim povodom na svom fejsbuk profilu oglasila se i Zaharova. Ona je napisala šokantnu objavu da „raspolaže interesantnim podacima o senatorima koji vode raspravu na ovu temu“.

„Čini mi se da ako objavim sve kontakte Sergeja Kisljaka, da će u SAD ponovo početi Građanski rat između Severa i Juga“, napisala je Zaharova na svojoj Fejsbuk stranici, i trebalo bi joj verovati.

(Kurir.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …