Home / AKTUELNO / Samohrana majka koju su uhapsili zbog neplaćene karte: „Vukli su me u prolaz da me biju kao najgoreg kriminalca!“

Samohrana majka koju su uhapsili zbog neplaćene karte: „Vukli su me u prolaz da me biju kao najgoreg kriminalca!“

500

– Jedan policajac je počeo da me vuče za ruku. Vukli su me u prolaz između zgrada, pocepali su mi jaknu. U strahu sam se uhvatila za pano i rekla da neću u prolaz jer ne znam da li će mi tamo udariti šamar – priča A. S.

– Komunalni policajci su mi stavili lisice kao da sam najgori kriminalac i strpali me u kola dok su vikali ‘ćuti bre, šta plačeš i glumiš ludilo? – priča A. S. (30) u suzama.

Nesrećnu ženu kontrola je zatekla bez karte u autobusu 73 u Zemunu, a komunalna policija ju je potom uhapsila, piše Blic.

– Samohrana sam majka trogodišnjaka. Radim za 23.000 i nemam da dam 6.000 za kaznu. Prvi put nisam imala kartu jer sam na bolovanju ceo januar i krenula sam samo par stanica od kuće do lekara da odnesem doznake. Izašla sam bez pogovora iz autobusa s njima. Rekla sam ljubazno komunalcima da ću ima dati ličnu kartu čim zovu redovnu policiju. Umesto toga, pola sata su me vukli po stanici kao da sam najgori kriminalac – potreseno priča A. S. šta je prethodilu incidentu sa snimka koji se proširio društvenim mrežama.

– Jedan policajac je počeo da me vuče za ruku. Stavila sam drugu ispred sebe da se zaštitim i povukla se korak unazad u strahu da će me udariti. Vukli su me u prolaz između zgrada, pocepali su mi jaknu. U strahu sam se uhvatila za pano i rekla da neću u prolaz jer ne znam da li će mi tamo udariti šamar – priča A. S. za Blic.

(Telegraf.rs)

Check Also

NEMAČKA NA NOGAMA- POČEO OTPOR: “NEĆEMO DA NOSIMO BRNJICU I HOĆEMO PRIRODNI IMUNITET UMESTO VAKCINE”

U Berlinu se održava skup pod nazivom “Kraj pandemije – dan slobode”, a među njima …