Home / AKTUELNO / SAT I PO UŽASA U LONDONU: Tinejdžeri se vozili skuterom kroz grad i polivali prolaznike kiselinom! (VIDEO)

SAT I PO UŽASA U LONDONU: Tinejdžeri se vozili skuterom kroz grad i polivali prolaznike kiselinom! (VIDEO)

500

Dvojica tinejdžera sinoć su na više lokacija u istočnom Londonu kiselinom polivali slučajne prolaznike.

Oni su 90 minuta napadali prolaznike na čak pet razlićitih lokacija, a zabeleženo je i više pljački. Svih pet žrtava nalazi se u bolnici, a za jednu od njih se navodi da ima veoma ozbiljne povrede.

Prvi telefonski poziv policija je dobila sinoć u 10:25 po lokalnom vremenu. Jedan 32-godišnji muškarac dobio je povrede lica, a kako navodi Dejli mejl, žrtvi je ukradeno vozilo.

Sledeći poziv usledio je u 11:05, kada je prijavljeno da su dvojica muškaraca na skuteru polili drugog muškarca kiselinom po licu. U 11:18 prijavljena je krađa i novo prskanje kiselinom. Žrtva trećeg napada prevezena je u bolnicu u istočnom Londonu sa ozbiljnim povredama lica.

Četvrti napad prijavljen je u 11:37 kada su se dvojica napadača skuterom približila drugom vozaču skutera i prskali po njemu kiselinu.

Srećom, povrede koje je dobio nisu ozbiljne prirode, pa je žrtva odvezla sebe kući i potom pijavila slučaj. Sličan slučaj poput ovih koji su se dogodili u istočnom Londonu, prijavljen je u 10:49 u Islingtonu, ali stanje žrtve i dalje nije poznato.

Oba tinejdžera, starosti 15 i 16 godina su uhapšena i nalaze se u pritvoru u Londonu.

Pogledajte video:

(Kurir, Dejli mejl)

Check Also

HAOS U BRISELU: DESETINE HILjADA NA ULICAMA, SUKOBI S POLICIJOM, SUZAVAC.. (VIDEO)

Na desetine hiljada ljudi marširalo je danas centrom Brisela u znak protesta zbog pooštrenih ograničenja …