Home / AKTUELNO / SAZNAJTE ODMAH: Evo šta će se dešavati u nastavku serije „Ubice mog oca“ i kada počinje druga sezona!

SAZNAJTE ODMAH: Evo šta će se dešavati u nastavku serije „Ubice mog oca“ i kada počinje druga sezona!

500

Prva sezona serije začarala je gledaoce, a scenaristkinja obećava još uzbudljiviju narednu sezonu, sa novim glumcima i misterijama.

Prva sezona serije “Ubice mog oca”, čija je poslednja epizoda emitovana 1. januara 2017. godine, završena je više nego uspešno, pa gledaoci već sada s nestrpljenjem čekaju nastavak.

Vuk Kostić, Tihomir Stanić i Marko Janketić će definitivno biti u glavnim ulogama i u sledećoj sezoni, a pridružiće im se još novih glumaca, potvrdila je scenaristkinja serije Nataša Drakulić.

– Krenuli smo sa lešom male Milice, pronašli smo ko ju je ubio, ali radnja iz prve sezone je višeslojna pa ima materijala i za nastavak priče.

Mogli bismo da kažemo da će biti još leševa – rekla je Nataša.

Prema viđenom u poslednjoj epizodi, ispostavilo se da je ubica male Milice Despotović njena majka Natalija Despotović, koju igra Nataša Ninković.

Ali, to je samo… za sad. Drugo i najvažnije ubistvo je ostalo nerazrešeno, jer glavni junak serije, inspektor Aleksandar Jakovljević, nije otkrio ko su ubice njegovog oca, policajca stradalog na dužnosti.

U narednom periodu, producenti serije obećavaju još zanimljiviju sezonu sa čitavom listom novih glumaca, novim misterijama i još težim slučajevima koji će iznova začarati gledaoce.

Spekuliše se da će snimanje druge sezone početi za šest meseci, kao i da će nova sezona krenuti sa emitovanjem na jesen 2017. godine.

 (Blic, Telegraf)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …