Home / AKTUELNO / Šešelj krenuo u ofanzivu: Najavio burnu atmosferu u novom sazivu parlamenta i otkrio šta će im sve raditi..

Šešelj krenuo u ofanzivu: Najavio burnu atmosferu u novom sazivu parlamenta i otkrio šta će im sve raditi..

seselj2Bacio sam kletvu na njega jer je izručio Karadžića Hagu, ali i na radikale koji su s njim šurovali, a onom Martinoviću će moja žena Jadranka iščupati uši.

Lider radikala Vojislav Šešelj svojim izjavama uprenim protiv političkih protivnika, ali i bivših pulena, već je krenuo u ofanzivu, te najavio burnu atmosferu u novom sazivu srpskog parlamenta.Predsednik radikala tvrdi da nije neko ko kune, ali i priznaje za Kurir da je kletve bacio na lidera SDS Borisa Tadića, koji je kao predsednik države izručio Radovana Karadžića Haškom tribunalu.
I zbog toga Tadić treba da visi na Terazijama – rekao je Šešelj. Na pitanje da li se zbog takvih skandaloznih izjava pribojava reakcije iz SDS, ali i ostalih partija, on se ne zaustavlja, već poručuje da su kletve bačene i na sve sadašnje i bivše radikale koji su „drugovali i susretali se s Tadićem“.

Šešelj je i ranije otkrio deo svoje strategije koju je spremio za novi saziv Skupštine, te poručio da će svom bivšem pulenu Aleksandru Martinović „iščupati uši“, jer on „jedino za to i služi“.

Svađa zbog žene

Martinović tvrdi za Kurir da se toga uopšte ne plaši.

– Nek me čupa za uši, nek radi šta hoće, ne plašim se uopšte. Što bih se plašio? Nek on radi ono što misli da je najbolje za njegovu stranku. Ne upuštam se zaista u to, ne znam ni da li se šali ili je ozbiljan – kaže Martinović. Dodaje da svaki poslanik ima pravo da se ponaša onako kako hoće.

– Narod je tu da proceni da li je to dobro ili nije dobro. Zaista nema frku od Šešelja. Nema nikakvih obaveza prema njemu. On je, po mom mišljenju, napravio stratešku grešku što je kandidovao svoju suprugu za predsednika 2012. godine i to je bio ključni razlog što stranka nije prešla cenzus – kaže Martinović. Naglašava opet da se ne plaši pretnji.

Šešelj, s druge strane, tvrdi da je upravo Martinović na sednici Predsedništva stranke predložio da njegova supruga Jadranka bude kandidat za predsednika.

– On izmišlja, pa postoji snimak toga. Ja mu neću ništa reći, ali kada ga se Jadranka dočepa, ne samo da će mu zavrnuti uši nego ima da mu ih iščupa – u svom stilu će Šešelj.

Čerupanje u Skupštini

Lider SDS Boris Tadić nije želeo da komentariše Šešeljevu pretnju da će visiti na Terazijama, a njegov partijski kolega Marko Ðurišić nije hteo da stane „ u odbranu“ šefa. Saslušao je pitanje i kratko poručio:
– Ma doviđenja.

Inače, Šešelj će, kako je ranije najavio za Kurir, imati i druge žrtve u parlamentu, a naročito će na mukama biti predsednica DSS Sanda Rašković Ivić i lider LDP Čedomir Jovanović.

– Sandu ću da čerupam kao kokoš, a onog Čedu mogu da rasturim kad hoću. Došlo, izgleda, vreme kad je u parlamentu 3. kategorija političara. Nisam zadovoljan – požalio se Šešelj.

(Kurir)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …