Home / AKTUELNO / ŠEŠELJ PROGOVORIO: Znam ko je ubio Arkana, to su…

ŠEŠELJ PROGOVORIO: Znam ko je ubio Arkana, to su…

seseljLider radikala i član skupštinskog odbora za kontrolu službi bezbednosti, Vojislav Šešelj, koji je oduvek važio za najbolje informisanog srpskog političara, otkriva ko se sve krije iza mnogih nerazjašnjenih ubistava u Srbiji.

Šešelj predlaže da mu vlast poveri mandat specijalnog tužioca ili predsednika anketnog odbora jer je on jedini čovek u Srbiji koji bi sve ubice isterao na čistac.

– Jedini čovek koji bi to zaorao i istražio do kraja sam ja. Tražio bih aboliciju za Legiju pod uslovom da ispriča šta sve zna – kaže Šešelj.

Seća se i kako su Željko Ražnatović i Jezdimir Vasiljević nudili novac da se nađu na poslaničkoj listi radikala, ali kako je Arkan posle hteo da ga ubije.

– Bio je kandidat za predsednika Srbije i zajedno smo s Vojislavom Koštunicom gostovali u emisiji na TV Politika i ja mu kažem da je više puta stavljao čarapu na glavu nego ja na nogu. Propala mu je kampanja zbog toga, pa su mi iz Udbe javili da je planirao moje ubistvo, ali da je upozoren da ga posmatraju – ispričao je između ostalog Šešelj.

– Željko Ražnatović je bio najveći kriminalac svih vremena u Srbiji. Ubili su ga Mirko Bosanac, Bata Trlaja, Ćanda i Skole Uskoković. Javno sam prozivao Andriju Draškovića da je sve organizovao i zbog toga sam mogao da stradam.

Odmah me je pozvao Slobodan Milošević, kaže hitno… Dođem kod njega, kad tamo sedi tadašnji načelnik DB Rade Marković. Rekli su mi da se sprema Drašković da me ubije, da je nabavio zolju jer je čuo da imam blindirani džip. Kasnije, kad je uhapšen, ta zolja je pronađena u stanu njegove ljubavnice Elene Mijatović.

(Srpski Telegraf)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …