Home / AKTUELNO / SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA- TRAMP NA KONFERENCIJI SPOMENUO KRAĐU I PREVARU, VEĆINA TELEVIZIJA PREKINULA PRENOS

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA- TRAMP NA KONFERENCIJI SPOMENUO KRAĐU I PREVARU, VEĆINA TELEVIZIJA PREKINULA PRENOS

U jeku napetosti nakon predsedničkih izbora u SAD nekoliko televizija prekinulo je emitovanje direktnog prenosa obraćanja američkog predsednika Donalda Trampa u četvrtak uveče nakon što je on izjavio da je u toku prevara na predsedničkim izborima u toj zemlji.

Voditelj noćnih vesti na televiziji En-Bi-Si Lester Holt uključio se u program nakon što je posle samo pet minuta prekinut prenos Trampove konferencije.

„Morali smo da intervenišemo jer je predsednik izgovorio mnogo pogrešnih stvari, uključujući i to da je bilo prevare na glasanju. Njegov izborni tim nije izneo nikakve dokaze koji to potrekpljuju“, rekao je Holt gledaocima.

Samo nekoliko trenutaka kasnije, voditeljka televizije Si-Bi-Es takođe se uključila u program prekinuvši prenos Trampovog govora zbog „provere činjenica“.

Ej-Bi-Si televizija postupila je u istom maniru.

Em-Es-En-Bi-Si je prva prekinula prenos konferencije iz Bele kuće i to nakon samo dva minuta, prenosi „Foks njuz“.

„U redu, ovde smo ponovo u neobičnoj poziciji da ne samo da prekidamo predsednika Sjedinjenih Država već i ispravljamo predsednika Sjedinjenih Država“, kazao je voditelj Brajan Vilijams nakon prekida prenosa.

„Nije nam poznato da postoje ilegalni glasovi, niti je Tramp pobedio, koliko znamo“, dodao je on.

„Foks njuz“ i Si-En-En bez prekida su prenosile konferenciju za medije Donalda Trampa.

Na konferenciji je Tramp proglasio pobedu u više saveznih država na predsedničkim izborima, i rekao da „lagano pobeđuje“ na njima pod uslovom, kako je rekao, „da se broje zakoniti glasovi“.

„Lažne ankete su dizajnirane da zadrže naše birače kod kuće i stvorile su iluziju da je Džo Bajden u prednosti“, rekao je Tramp na konferenciji za štampu u Beloj kući.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …