Home / AKTUELNO / SKANDAL U SKUPŠTINI: Šešelj nazvao ministra Lončara “Doktor smrt” zbog zakona o UZIMANJU ORGANA i PRISILNE VAKCINACIJE (VIDEO)

SKANDAL U SKUPŠTINI: Šešelj nazvao ministra Lončara “Doktor smrt” zbog zakona o UZIMANJU ORGANA i PRISILNE VAKCINACIJE (VIDEO)

Šešeljev sin, poslanik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj optužio je danas na sednici skupštine ministra zdravlja Zlatibora Lončara da ne može da obavlja funkciju koju vrši, a u oštroj raspravi u koju su se uključio i poslanik SNS Alekandar

Martinović pomenuti su Jozef Mengele, zemunski klan, eksperimenti na ljudima.

Povod za ovakvu raspravu bio je predlog zakona o ljudskim ćelijama i tkivima i zakona o presađvanju ljudskih organa koji, između ostalog, predviđa da je svaki punoletni građanin potencijalni donor.

Šešelj je, komentarišući taj zakon naveo da ministra zdravlja Zlatibor Lončar ne može da obavlja tu funkciju zbog, kako je rekao, nadimka “doktor Smrt”.

– Obrazloženja zakona su tragikomična, zakoni bi trebalo da se povuku ukoliko poštujemo ljudska prava, ne treba pored svih postojećih represija primenjivati i one kojima se direktno napada ljudsko telo – rekao je Aleksandar Šešelj i dodao:

– Ja ne znam da li je to tačno, ali mediji pišu, ima slika sa pripadnicima zemunskog klana. Dakle on ne može da bude ministar dok se tako nešto ne reši – rekao je Aleksandar Šešelj.

Šešelj je pomenuo i prisilnu vakcinaciju koja nije obavezna u većini zemalja Evrope.

Ovakvo izlaganje prekinuo je predsedavajući parlamenta Vladimir Marinković, koji mu je poručio da mora da poštuje gosta, a reagovao je i ministar zdravlja koji je poručio sinu Vojislava Šešelja da treba još da čita.

– Iz svega ovoga zaključujem da vi još treba da čitate – rekao je Lončar.

U raspravu se potom uključio i poslanik Srpske napredne stranke Alekandar Martinović.

– Zna se ko je u istoriji bio ‘doktor Smrt’, Jozef Mengele koji je vršio eksperimente ‘in vivo’ na ljudima, uporediti ministra zdravlja sanjim je neviđena bruka i sramota i morali ste da reagujete – kazao je Martinović.

Sve možete da vidite u snimku ispod:


(Tanjug)

Check Also

CICIPAS: NAPUSTIO JE TEREN SA DVA SETA ZAOSTATKA I NE ZNAM ŠTA SE DESILO TAMO, ALI VRATIO SE ODJEDNOM KAO POTPUNO DRUGAČIJI IGRAČ!

Stefanos Cicipas bio je, očekivano, vrlo razočaran ishodom finala Rolan Garosa u kom je vodio …