Home / AKTUELNO / SNIMAK KOJI JE ZAPALIO FEJS: Napadnut gradonačelnik Beograda Siniša Mali, tukli policajce motkama u glavu! (VIDEO)

SNIMAK KOJI JE ZAPALIO FEJS: Napadnut gradonačelnik Beograda Siniša Mali, tukli policajce motkama u glavu! (VIDEO)

500Foto: Tanjug/Tanja Valič

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, danas je napadnut ispred Skupštine grada, od strane pristalica inicijative “Ne da(vi)mo Beograd”.

Njega je ispred Skupštine, gde je došao radi razgovora sa izvođačima radova “Beograd na vodi“, napala grupa građana koji su pristalice inicijative “Ne da(vi)mo Beograd“.

– Ovi ljudi se bore protiv Beograda na vodi. Njima se taj projekat ne dopada i mi prihvatamo to, ali taj projekat menja Beograd i Srbiju i mi se borimo za svako radno mesto – rekao je gradonačelnik, pa dodao:

– Poštujem drugačije mišljenje i njihovu želju da mirnim demokratskim protestom izraze svoje mišljenje.

Inače, Siniša Mali je naglasio da je spreman da preuzme svaku vrstu odgovornosti, ali tek nakon što nadležni i istražni organi završe svoj posao.

Naime, u jednom trenutku policajac je povukao demonstranta za vrat i vukao ga. Dakle, policajac ga nije gurao od vrata zgrade, već ga je privlačio, stežući mu vrat.

Da je ipak bilo koškanja na obe strane potvrdio je jedan od učesnika protesta, kad je preko megafona poručio: „Razbili smo nos policajcu, ko ga je*e!“

Inače, i Siniša Mali je potvrdio da je jedan od policajaca udaren motkom u glavu, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je najavio i krivične prijave.

Pogledajte video:


(Telegraf)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …