Home / AKTUELNO / ŠOK: Čovek se srušio na stepenicama i UMRO, a onda je njegova žena priznala ŠTA MU JE STAVLJALA SVAKO VEČE U VODU (VIDEO)

ŠOK: Čovek se srušio na stepenicama i UMRO, a onda je njegova žena priznala ŠTA MU JE STAVLJALA SVAKO VEČE U VODU (VIDEO)

Lejna Klejton iz Južne Karoline ubila je svog muža Stivena tako što mu je danima sipala kapi za oči u njegovu vodu za piće.

Lejna (52) je priznala ubistvo policiji nakon što je autopsijom otkrivena velika količina tetrahidrozolina u telu njenog 64-godišnjeg supruga. Ova hemikalija nalazi se u kapima za oči, poput „Vajzina“, napominje „Njuzer“. Do trovanja može doći ako se hemikalija proguta.

-Lejna Klejton je uhapšena u petak zbog ubistva Stivena Klejtona – saopštio je Kevin Tolson, šerif okruga Jork.

Žena je priznala da je trovala muža tetrahidrozolinom tri dana, od 19-21. jula, odnosno do njegove smrti.

Vlasti su saopštile da je beživotno telo Stivena Klejtona pronađeno 21. jula u porodičnoj kući u Kloveru, nakon što je čovek pao sa stepenica. Motiv ubistva nije poznat. Lejna Klejton je takođe optužena za zlonamernu upotrebu lekova.

Kako prenosi „Herald“, Lejna je radila za američko Ministarstvo za veterane u Šarlotu, kao sestra u centru za brigu o veteranima. Ona nema prethodni dosije u policiji u okrugu Jork ili Južnoj Karolini. Međutim, žena je pokrenula pravne mere po pitanju zaostavštine svog muža nakon njegove smrti, i imenovala ličnog predstavnika za imanje Stivena Klejtona.

Nije poznato kako će sada njegovo imanje biti raspoređeno. Par je živeo u kući u vlasništvu Stivena Klejtona, vrednoj 822.000 dolara. Zemljište pored kuće, takođe u vlasništvu Lejninog muža, procenjeno je na 385.000 dolara.

Zajednički prijatelj Klejtonovih Ken Senford rekao je da je šokiran nakon što je Lejna priznala ubistvo.

-Zapanjen sam – rekao je Senford. – Lejna je delovala poput fine dame. Stiven je bio veoma ponosan na njena postignuća. –

Stiven Klejton, rođen na Floridi, povukao se u penziju nakon što je osnovao i rukovodio kompanijom „Fizikal terapi risorsiz“, čiji se ogranci nalaze širom Sjedinjenih Država. Bio je poznat po velikodušnosti, posebno prema deci. Kao bivši trener rvanja, Klejton je obučavao decu u sportovima.

Pogledajte video:

Check Also

AMERIČKI ANALITIČAR: SPORAZUM O KOSOVU U VAŠINGTONU BIĆE ZABORAVLJEN POSLE IZBORA U SAD- A SRBIJA U EU NEĆE UĆI NIKAD

Sporazum koji su u Vašingtonu potpisali Beograd i Priština ne donosi ništa novo, jer je …