Home / AKTUELNO / ŠOK ZA PETU KOLONU I PLAĆENIKE ZAPADA– PUTIN I TRAMP U BEOGRADU: Srbija postaje glavni faktor na Balkanu?

ŠOK ZA PETU KOLONU I PLAĆENIKE ZAPADA– PUTIN I TRAMP U BEOGRADU: Srbija postaje glavni faktor na Balkanu?

Vladimir Putin
Ovo za „Alo!” otkriva lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić, koji je, kako sam kaže, dobar prijatelj sa Trampom već 30 godina!

– Tramp je čovek čija pobeda predstavlja nadu za ceo svet, ne samo za američki narod. On će vratiti američki san, koji su uništili politički jastrebovi u poslednjih 30 godina.

Gde god su stigli, oni su umesto politike mira i zajedništva sejali strah i silu. Osvajali su svet ne ekonomijom, nego avionima i tenkovima.

Takvu Ameriku Tramp neće. On će osloboditi svet straha od Amerike, ali i građane SAD straha od svakodnevnih terorističkih pretnji – ocenjuje Karić i ističe da se stvara nova osovina Vašington-Berlin-Moskva, koja će doprineti miru u svetu.

– Moj prijatelj Tramp već je najavio mogućnost da se sa Vladimirom Putinom sretne u Srbiji, a naša zemlja to mora da iskoristi i da bude posrednik za samit dvojice svetskih lidera u Beogradu.

Verujem da će to premijer Vučić uspešno organizovati, kao što je uspeo da podigne Srbiju sa dna i povede je u napredak. Ja mogu da sednem i sa Putinom i sa Trampom i da lobiram kod njih za Srbiju – poručuje Karić.

Na konkretno pitanje šta Srbija dobija pobedom Trampa, on uzvraća da će sasvim sigurno biti zaustavljena politika razbijanja naše zemlje koju su vodili albanski i hrvatski lobisti u Vašingtonu.

– Tramp želi Srbiju koja će biti ključni faktor u regionu i koja će biti partner i SAD, i Rusije, i Kine.

Mi imamo njegovu potpunu podršku, on je to čak najavio u svojoj kampanji, da se mora preispitati pitanje nezavisnog Kosova. Vreme je da iskoristimo ruku koja nam se pruža iz Vašingtona.

Tamo na vlast sada dolaze ljudi koji vole Srbe i Srbiju.

Mogu da vam otkrijem i da će novi državni sekretar verovatno biti moj dobar prijatelj, ne mogu još da kažem njegovo ime jer izbor nije gotov, ali sam skoro siguran da će on biti na tom mestu – kaže Karić.

Lider PSS-a naglašava i svoje zasluge za Trampovu pobedu, podsećajući da je novi predsednik upravo vodio kampanju „lanci i katanci”, poput nekadašnje njegove.

(Alo)

Check Also

UDARNO! SPECIJALCI ROSU SA OKLOPNJACIMA KRENULI NA SRBE? (VIDEO)

Nove jedinice tzv. ROSU krenule su večeras ka administrativnim prelazima Brnjak i Jarinje. Oklopna vozila …