Home / AKTUELNO / ŠOKANTAN OBRT U ISTRAZI, POLICIJA BLIZU UBICE: Jelena ubijena u šumi kod kanala

ŠOKANTAN OBRT U ISTRAZI, POLICIJA BLIZU UBICE: Jelena ubijena u šumi kod kanala

500Pevačica Jelena Krsmanović Marjanović (33) iz Borče ubijena je zverski s leđa u šumi, a ne na mestu na kojem je njeno telo pronađeno.

Ubica je posle zločina mrtvu Jelenu bacio u kanal, saznaje „Alo!“ od izvora bliskih istrazi. Mislio je na sve, pa je njeno telo kasnije prebacio u isti kanal, ali u naselju Crvenka, gde je i pronađeno.

– Na mestu gde je pronađeno Jelenino telo, istražitelji nisu pronašli velike tragove krvi, a ni borbe, što ukazuje da je ubijena na nekom drugom mestu, a moralo ih je biti zbog velikog broja udaraca koje je zadobila. Iako se neko potrudio da u neposrednoj blizini mesta ostavi njenu patiku i mobilni telefon, kako bi ispalo da ju tu neko sačekao, odvukao u šiblje pa usmrtio, verujemo da je zločin izvršen drugačije. Na mestu gde je pevačica bačena, borba je isfingirana. Zbog toga verujemo da je ubica sačekao Jelenu kod druge rampe, te se sa njom odvezao u šumu i ubio je, a potom njeno telo kasnije bacio u kanal gde je nađena – objašnjava sagovornik.

Obdukcijom je utvrđeno i da je voda pronađena u plućima ubijene pevačice, istog porekla kao ona u kanalu gde je njeno telo pronađeno.

– Sama analiza ono malo vode iz Jeleninih pluća je pokazala da ona odgovara sastavu vode iz kanala, što ukazuje da je ubijena u blizini toka istog, pa namerno bačena na isto mesto kako bi se zavarao trag – dodaje izvor.

Izvor blizak istrazi, ističe da postoji indicija i određeni tragovi koji ukazuju da se Jelena sa ubicom kojeg je poznavala odvezla kroz naselje Crvenku prema obilaznici, te da su zatim skrenuli ponovo ka kanalu u šumi, prešli mostić i tu se zaustavili, jer ima dosta skrovitih mesta.

– Postoje indicije da su se na jednom od tih mesta Jelena i njen ubica posvađali, što govori da je dobro poznavala svog ubicu. Nakon svađe, prema izveštaju obdukcije, utvrđeno je da je prvi udarac, a potom i više njih, Jeleni zadato u potiljak glave, što znači da je bila leđima okrenuta ubici i da nije očekivala napad.

NJeno zapomaganje i nije mogao niko da čuje, jer se sve desilo na pustom mestu, a okolo su samo šuma, nasip i voda sa druge strane – kaže sagovornik.

On dodaje da se sumnja da je ubica Jelenino telo najpre bacio u kanal gde je ubijena, a u kojem je ona ušmrknula vodu.

– Ne isključuje se mogućnost da je ubica čekao pogodan trenutak da se vrati po njeno telo, te da se sa pomagačem vratio po nju, a zatim sporednim, zemljanim putem, došao do mesta gde ju je izbacio. I na tom mestu je mrtvoj Jeleni zadao više udaraca, usled čega joj je otpao pramen kose. Sumnja se da je potom bacio telefon i patiku, kako bi prikazao kao da se tu dogodio zločin – naveo je sagovornik.

Zašto je izbrisao poruke?!

U cilju dalje istrage, policija će po nalogu tužilaštva ponovo ispitati Jeleninog supruga Zorana i svekra Vladimira Marjanovića, koji će morati da dopune svoje pređašnje iskaze.

– Iako je Zoran na ranijim saslušanjima govorio da su on Jelena imali savršen brak, utvrđeno da su su se često svađali. Moraće da odgovore i ko je brisao poruke iz njenog mobilnog telefona koje je razmenjivala s njim, kao i zašto ih je izbrisao i iz svog mobilnog – kaže izvor.

Pročešljano 1.200 brojeva!

On naglašava da istraga nije tako jednastavna jer u danu kada je Jelena nestala, u neposrednoj blizini mesta bilo je više stotina ljudi koje je trebalo pronaći i saslušati.

Takođe, bazne stanice su pokazale da je u neposrednoj blizini bilo oko 1.200 korisnika mobilnih telefona, što šetača, što od meštana, pa je urađeno ukrštanje i filtriranje svih brojeva.

– Dosadašnja istraga dovela je do indicija ko bi mogao da bude ubica i njegov pomagač, ali čeka se samo još nekoliko analiza kako bi se prikupili svi dokazi i onda će se ubica uskoro uhapsiti – rekao je sagovornik.

(Alo)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …