Home / AKTUELNO / ŠOKANTNA IZJAVA MAJKE ČUVENOG KUVARA ENTONI BURDENA: Moj sin nije počinio samoubistvo- ON TO NE BI NIKAD UČINIO..

ŠOKANTNA IZJAVA MAJKE ČUVENOG KUVARA ENTONI BURDENA: Moj sin nije počinio samoubistvo- ON TO NE BI NIKAD UČINIO..

Majka Entonija Burdena je izrazila nevericu da je smrt njenog sina bila samoubistvo, tvrdeći da bi on bio “poslednja osoba“ koja bi izvršila takav čin.

Govoreći po prvi put od gubitka svog sina, Gledis Burden kaže da se ona ne slaže sa vlastima po pitanju uzroka Entonijeve smrti.

Otkako je on preminuo, pojavile su se vesti da je Entoni upozorio prijatelje i porodicu da su operativci Hilari Klinton pretili da će ga ubiti.

Govoreći za New York Times, Gledis Burden je rekla:

“On je apsolutno poslednja osoba na svetu za koju bih ikada mogla sanjati da će uraditi nešto ovako.“

“Imao je sve, rekla je njegova majka za Times. Uspeha iznad njegovih najluđih snova. Novca iznad njegovih najluđih snova.“

Burdenova smrt je usledila nakon smrti Kejt Spejd, modne dizajnerke koja je umrla u sumnjivom samoubistvu sa samo 55 godina.

Spejdova, poput Burdena, takođe je imala veze sa Hilari Klinton.

Nytimes.com izveštava: Njegova majka, Gledis Burden, koja je dugodišnji urednik za New York Times, rekla je da nema indikacija da bi Burden mogao pomisliti na samoubistvo. “On je apsolutno poslednja osoba na svetu za koju bih ikada mogla sanjati da bi uradio nešto ovako,“ rekla je ona.

“Entoni je bio drag prijatelj,“ rekao je Erik Ripert, šef kuhinje i restorana koji se pojavio sa Burdenom u brojnim epizodama svojih emisija i putovao sa njim u vreme njegove smrti,“ navodi se u saopštenju. “On je bio izuzetno ljudsko biće, toliko inspirativan i velikodušan. Jedan od sjajnih pripovedača našeg vremena koji je povezan sa toliko njih. Želim mu mir. Moja ljubav i molitve su sa njegovom porodicom, prijateljima i voljenima.“

Budrenova majka je rekla da joj je Ripert rekao: “Toni je bio u mračnom raspoloženju ovih nekoliko dana,“ ali nije imala ideju zašto bi mogao odlučiti da se ubije. “Imao je sve,“ rekla je. “Uspeha iznad njegovih najluđih snova. Novca iznad njegovih najluđih snova.“

Burden je proveo više od dve decenije u profesionalnim kuhinjama, prvo ljušteći ostrige i perući suđe u restoranu morske hrane Cape Cod, a kasnije u vrhunskim kuhinjama Menhetna, pre nego što je prihvatio ponudu prijatelja da ode sa njim u Meksiko ako pristane da napiše roman.

To je bio početak njegovog drugog čina.

KO JE UMEŠAN U UBISTVO BURDENA I ZAŠTO PROČITAJTE NA OVOM LINKU:

Webtribune.rs

Check Also

IZRAELSKI NAUČNICI PRONAŠLI NA DNU MORA BIĆA KOJA SAMA OBNAVLJAJU SVE SVOJE ORGANE

ZOOLOZI sa Univerziteta u Tel Avivu napravili su uzbudljivo otkriće: pronašli su vrstu životinja koje …