Home / AKTUELNO / SPREMA SE OZBILJAN SUKOB? KOMITE KRENULE DA SE NAORUŽAVAJU U CG- PRETI OBRAČUN!

SPREMA SE OZBILJAN SUKOB? KOMITE KRENULE DA SE NAORUŽAVAJU U CG- PRETI OBRAČUN!

Narod na Cetinju u strahu, deo komita se naoružava, a bivši policijski funkcioneri obučavaju učesnike protesta kako da izvedu blokadu puteva i spreče dolazak naroda u grad, na ustoličenje novog mitropolita

I pored toga što je Mitropolija crnogorsko- primorska rešila da ustoličenje novog mitropolita svede samo na svečani čin (bez okupljanja građana), kako bi izbegla potencijalne nemire, komite ne da ne odustaju od zakazanih protesta, već su, kako pišu mediji, počeli i da se naoružavaju!

Komitama će se na protestu pridružiti i simpatizeri DPS, na čijem je čelu Milo Đukanović, predsednik Crne Gore. To celoj priči, ako se uzme u obzir da je Veselin Veljović, savetnik Mila Đukanovića i bivši direktor policije, nedavno pozvao policiju da otkaže poslušnost na ustoličenju mitropolita, daje mnogo zlokobniji okvir.

– Neke od komita se naoružavaju, svi na Cetinju pričaju samo o tome, stvar je otišla predaleko. Pored toga, bivši policijski funkcioneri, iz vremena DPS, obučavaju učesnike protesta kako da blokiraju puteve i na taj način spreče ulazak na Cetinje -navodi jedan od izvora.

POSETITE NAŠ KANAL NA TELEGRAMU- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

(Kurir)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …