Home / AKTUELNO / STRUČNJACI UPOZORILI NA OPASNOST OD NOVOG ZLOČINA: Jelenin ubica sprema nova monstruozna ubistva!

STRUČNJACI UPOZORILI NA OPASNOST OD NOVOG ZLOČINA: Jelenin ubica sprema nova monstruozna ubistva!

500
Kriminolozi, sektolozi i psihijatri, upozorili su da se ubica pevačice “Granda”, Jelene Marjanović, svakim novim danom na slobodi oseća moćnije, uživa u popularnosti i da je ubeđen da mu policija ne može ništa. Oni su takođe rekli i da se krvnik priprema za nove podvige i “veličanstvena” masakriranja žrtvi, a s druge strane, Zoran Marjanović je rekao kako bi ubicu rastrgao zubima, pa makar se radilo i o nekom od članova porodice.

Stručnjaci su takođe upozorili i da je Jelenino ubistvo samo delić sektaškog plana za predstojeća krvoprolića. Ovu šokantnu tvrdnju su izneli sagovornici Srpskog Telegrafa, zbog činjenice što je pevačicin ubica još uvek na slobodi. Oni sumnjaju da je reč o pripadniku neke sekte koji svakog trenutka može da počini novo ritualno ubistvo, kako bi na taj način prineo žrtvu “božanstvu”.

Slađan Mijaljević, sektolog, rekao je da se najverovatnije radi o monstrumu koji je žedan krvi i koji se ne plaši ničega i nikoga.

– Ubica Jelene Marjanović oseća se kao i svaki terorista ISIS. Nepobediv je, ispunio je ono što mu je neki guru ili “božanstvo” ukazalo da treba da uradi i takav će, bojim se, još ubijati – upozorio je Mijaljević.

Sličnog mišljenja je i kriminolog Marko Nicović, koji kaže da sj ubica samo želeo da ubije Jelenu, učinio bi to brzo.

– Međutim, on je nju tako detaljno povređivao, što samo govori da mu je cilj bio da je telesno ošteti, da ona fizički pati. Nije je silovao ni opljačkao, pa to isključuje zločin iz strasti, kako se prvo spekulisalo.

Psihijatar Milan Milić je u strahu da ubicu ni policija ne može da spreči.

– Ako je reč o sekti i ritualnom ubistvu, ubica ima suženo stanje svesti i ne oseća krivicu za to što je počinio. On je to uradio zarad ideje i sigurno će ponoviti ubistvo. Ništa ga ne može sprečiti, čak ni sankcije, spreman je da umre za ideju. Misli da je uspešan, nepobediv i bitan u srpskom društvu.

(Telegraf.rs)

Check Also

RUSKI LEKAR I NAUČNIK: SITUACIJA SA PANDEMIJOM KORONAVIRUSA LIČI NA PROBU BIOLOŠKOG RATA

Situacija sa pandemijom koronavirusa liči na probu biološkog rata, izjavio je ruski dečji hirurg Leonid …