Home / AKTUELNO / SVE UČESTALIJI UŽASI NA SRPSKIM ULICAMA- KRADU IH AUTOMOBILIMA, PA PRODAJU KAO SEKSUALNO ROBLJE PEDOFILIMA PO SVETU: NESTAO VUKAŠIN ANĐELKOVIĆ(8) IZ VRANJA: Krenuo u komšiluk i od tog trenutka mu se gubi svaki trag!

SVE UČESTALIJI UŽASI NA SRPSKIM ULICAMA- KRADU IH AUTOMOBILIMA, PA PRODAJU KAO SEKSUALNO ROBLJE PEDOFILIMA PO SVETU: NESTAO VUKAŠIN ANĐELKOVIĆ(8) IZ VRANJA: Krenuo u komšiluk i od tog trenutka mu se gubi svaki trag!

500

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za Vukašinom Anđelkovićem (8) iz sela Koćura, kod Vranja, čiji je nestanak danas prijavljen policiji.

Dečak je poslednji put viđen sinoć kada se od svoje kuće uputio u komšiluk. Vukašin Anđelković visok je oko 135 centimetara, ima smeđu kosu. Na sebi je, u trenutku nestanka, imao farmerke plave boje, braon čizme i duksericu bledo plave boje.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva građane koji imaju informacije o ovom dečaku da se jave dežurnoj službi Policijske uprave u Vranju na telefon 017/401- 585 ili najbližoj policijskoj stanici.

(Telegraf.rs)

Check Also

RUSKI LEKAR I NAUČNIK: SITUACIJA SA PANDEMIJOM KORONAVIRUSA LIČI NA PROBU BIOLOŠKOG RATA

Situacija sa pandemijom koronavirusa liči na probu biološkog rata, izjavio je ruski dečji hirurg Leonid …