Home / AKTUELNO / SVE VEĆI HAOS U AUSTRALIJI- POLICIJA ZBOG NENOŠENjA MASKI GOLIM RUKAMA DAVI DEVOJKE, MUŠKARCE..! (ŠOK SNIMAK)

SVE VEĆI HAOS U AUSTRALIJI- POLICIJA ZBOG NENOŠENjA MASKI GOLIM RUKAMA DAVI DEVOJKE, MUŠKARCE..! (ŠOK SNIMAK)

Svakodnevno smo svedoci novih brutalnih napada australijske policije na svoje građane a u poslednjih nekoliko dana čini se kao da je to nasilje eskaliralo, tačnije kao da je i sama policija dobila naređenje da se iživljava nad svojim narodom.

Prvi video klik dug 12 sekundi koji je počeo da kruži društvenim mrežama u Sredu uveče prikazuje neidentifikovanog muškarca koji mirno razgovara sa pripadnicima viktorijanske policije na železničkoj stanici Flinders Street.

Kako se može i videti na snimku, tom čoveku sa leđa prilazi drugi policajac i bez ikakvog razloga ga toliko snažno baca na pod da čovek ostaje bez svesti.

Načelnica vitktorijanske policije Shane Patton u svojoj izjavi koju je dala na konferenciji za novinare povodom tog događaja pokušala je sramno da opravda ovakvo nasilje: ,,Uvek postoji zašto i

zato kada je reč o ovakvim slučajevima, a kontekst je ovde najbitniji, ne mogu da budem ponosnija na policiju koja brilijantno radi svoj posao”- rekla je ona uprkos snimcima koji pokazuju sasvim suprotno.

Drugi video snimak koji se pojavio u toku večeri pokazuje policajca koji doslovno davi, guši mladu devojku golim rukama dok se ona bori za vazduh i pokušava da dozove njegove kolege kako bi ga sprečili da je ubije.

Jedno je sigurno, ceo svet nikada neće biti kao što je bio pre a zemlja ,,slobode” za koju je važila Australija, odavno je prestala da bude takva.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …