Home / AKTUELNO / SVEDOK OBJAŠNJAVA KAKO SE ODVIJAO MASAKR U ŽITIŠTU: „OVDE JE UBIO PETORO LJUDI, stajao je a onda je počeo da puca“- Snimak krvave bašte kafića! (VIDEO)

SVEDOK OBJAŠNJAVA KAKO SE ODVIJAO MASAKR U ŽITIŠTU: „OVDE JE UBIO PETORO LJUDI, stajao je a onda je počeo da puca“- Snimak krvave bašte kafića! (VIDEO)

zitiste- ubistvo- masakr- ocevidacFoto: Telegraf

Siniša Zlatić (38) je jutros u 1.40 upao u baštu kafića “Makijato” u Žitištu i ubio petoro ljudi, među kojima je bila njegova supruga.

Siniša je, navodno, u bašti video svoju bivšu suprugu Dijanu (30) kako sedi sa novim dečkom, uzviknuo je “sve ću da ih pobijem”, vratio se kući po oružje i ubio nju, njenu drugaricu Jovanu Popović (20), a zatim nastavio da puca po okupljenoj masi.

Dijana i Jovana su preminule na licu mesta, od zadobijenih povreda, a Siniša je ranio još 25 osoba, koje su hitnom akcijom policije, građana i hitne pomoći prevezeni u medicinske ustanove.

Od ukupno 25 ranjenih, tri osobe su, na žalost, preminule brzo po prijemu u bolnicu, još sedam osoba je teško ranjeno, a 15 osoba ima povrede koje nisu opasne po život. Među ranjenima su i tri maloletne osobe.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, Siniša je oboren na mestu gde je šank ulubljen, tu gde je krv je najverovatnije ubijena žena sa drugaricom.

Pogledajte video:
Žitište by lukavest321

Check Also

HAOS U BRISELU: DESETINE HILjADA NA ULICAMA, SUKOBI S POLICIJOM, SUZAVAC.. (VIDEO)

Na desetine hiljada ljudi marširalo je danas centrom Brisela u znak protesta zbog pooštrenih ograničenja …