Home / AKTUELNO / SVEKAR PROGOVORIO i otkrio ko je ubio Jelenu Marjanović

SVEKAR PROGOVORIO i otkrio ko je ubio Jelenu Marjanović

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović, nenamerno je otkrio sumnje policije o tome ko je brutalno ubio njegovu snaju pre skoro godinu dana u Borči.
Foto Telegraf
Foto Telegraf
Marjanović, u čijoj je kući u Borči Jelena živela sa suprugom Zoranom, potvrdio je sumnje istražitelja da je pevačicu ubio muškarac s kojim je bila u bliskim odnosima.

Znaci nervoze

– Vladimir je tokom razgovora koji je dugo trajao najverovatnije nenamerno otkrio detalj koji u sklopu sa svim ostalim dokazima vodi pravo do ubice.

Ostavio je utisak čoveka koji sve teže podnosi pritisak pod kojim je porodica – otkriva dobro obavešteni izvor, koji nije želeo da kaže šta je konkretno novo rekao Vladimir kako ne bi ugrozio istragu koja je pri samom kraju.

On navodi da su na razgovor otišli i ostali stanari kuće u Borči, u kojoj je do smrti živela pokojna Jelena, njegovi sinovi Zoran i Miloš, kao i supruga Zorica, ali da je Vladimirov iskaz u ovom momentu ipak najinteresantniji.

Sagovornik podseća i da je Vladimir Marjanović tokom zvaničnih saslušanja i poligrafskog testiranja već pokazao znake nervoze, kao i da je još tada razotkrio da zna daleko više od onoga što je rekao.

– Ovaj razgovor s psihologom samo je pokazao da je istraga na pravom putu i da je mozaik zločina praktično sklopljen – dodaje on.

Uskoro hapšenja

Sagovornik podseća da su u poslednjih nekoliko dana otkriveni i novi dokazi, kao i da je u ovom momentu ključni trag DNK koji je ubica ostavio na tanga gaćicama pevačice, najverovatnije u trenutku kada je ona već bila mrtva.

Istražitelji su analizom baznih stanica i mobilnih brojeva osoba koje se povezuju sa zločinom otkrio ko je bio u blizini Jelene, ali i nasipa u Crvenki kod Borče, u kom je njeno telo pronađeno 3. aprila prošle godine.

– Očekuje se da svi rezultati novih detaljnih analiza budu kompletirani i poslati Višem tužilaštvu, koje potom treba da da zeleno svetlo policiji da krene u akciju i uhapsi ubicu i dvojicu njegovih pomagača u prikrivanju zločina – otkriva sagovornik upućen u istragu.

Saučesnik

Misteriozni biciklista, kog je više kamera snimilo na nasipu u Crvenki gde je pronađeno telo Jelene Marjanović, kako tvrdi izvor Kurira, biće uhapšen sa ubicom jer je istragom utvrđeno da je on najverovatnije pomagao u prikrivanju tragova.

– Iako se na snimku njegovo lice ne vidi, veštaci su uspeli da na osnovu njegove anatomije utvrde o kome je reč.

On je već saslušavan i tvrdio je da nije bio na nasipu, ali su bazne stanice pokazale potpuno suprotno – potvrđuje sagovornik upućen u istragu.

(Kurir)

Check Also

I DALJE HAOS U BELORUSIJI: 40.000 „OBOJENIH“U SUKOBU SA POLICIJOM, TIHANOVSKA OBJAVILA GENERALNI ŠTRAJK

UČESNICI novog beloruskog `obojenog protesta`porazbijali su kamenicama i flašama prozore na zgradi glavne policijske uprave …