Home / AKTUELNO / Svi detalji torture koju je kragujevački Romeo preživeo: Naterali su me da se skinem i puzim po blatu. I to nije najgore!

Svi detalji torture koju je kragujevački Romeo preživeo: Naterali su me da se skinem i puzim po blatu. I to nije najgore!

blato- covek- muskarac

 

A. Đ. (42) iz Kragujevca, pretukao je Janka Savića (23) jer mladić nije želeo da odustane od ljubavne veze sa njegovom ćerkom.

– Čist sam kao suza, moju devojku iskreno volim svim srcem.

Najsrećniji bih bio da je uzmem za ruku i dovedem u kuću kao suprugu, pa nek me ubiju! Ali više ne vredi, moramo da se rastanemo. Ne bojim se šta će biti sa mnom, ali se plašim za mlađeg brata i oca – rekao je Janko Savić.

Romantična priča, koja podseća na onu koju je u 16.veku ispisao Vilijam Šekspir, između Janka i sedamnaestogodišnje komšinice, počela je da se odigrava pre godinu i po dana, a nedavno je eskalirala u istinsku dramu sa fizičkim nasiljem, povredama i hapšenjem.

– Poznajem je od detinjstva, kad je još bila beba. Rasli smo jedno pored drugog, družili se i rodila se ljubav. Za to su svi znali, osim njenog oca. Ona se plašila, valjda zato što je prek, i nije smela da mu kaže, iako sam je insistirao jer ljubav nije zločin da bi se krila – kaže Janko.

U januaru 2016. on je otišao kod majke u Italiju, ali se krajem marta vratio, kako kaže, na devojčin poziv.

– Njen otac je međuvremenu saznao za našu vezu i nekoliko dana po mom povratku iz Italije došao je do naše kuće. Tražio je od mog mlađeg brata da me pozove da izađem, a pošto sam spavao, on je upao u moju sobu i udario me dok sam ležao. Moj brat je skočio na njega da me odbrani.

Obojicu nas je savladao i odvukao do svog džipa, a zatim odvezao u svoju garažu – priča Janko i nastavlja:

– Udario me još nekoliko puta, ispitivao o mom odnosu na njegovom ćerkom, pretio je da će me kidnapovati ako kažem nešto policiji.

Uplašen tvrdio sam da smo samo drugovi. Nas dvoje smo ostali u emotivnoj vezi, ali su se napadi nastavili. Dobijao sam preteće SMS poruke s nepoznatog broja da se klonim devojke – navodi Janko.

Jedno veče, po povratku od strica, Janko je zatekao mrtvog goluba na ulaznim vratima u kuću, obešenog kanapom o kvaku.

– U decembru prošle godine devojka i ja smo se dogovorili da raskinemo jer nam njeni ne daju da se volimo – navodi Janko.

No, kako tvrdi, njegova drama se nastavila, a vrhunac je usledio 28. decembra.

– Te večeri sam u blizini kuće primetio crni džip. Navukli su mi na kesu glavu i ubacili u auto.

Onda su me na nekoj livadi naterali da se skinem go i puzim po blatu. Udarali su me i ispitivali o devojci.

Ta tortura je presudila da sve prijavim policiji – završava svoju dramatičnu ispovest Janko Savić.

Njegov otac Desimir Savić je takođe sve to morao da gleda i trpi.

– Moj sin i ta divna devojka se vole, ali bojimo se, njen otac nam je zapretio da će nas sve pobiti ako Janko nastavi da se viđa sa njom – rekao je Jankov otac.

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …