Home / AKTUELNO / POKUCAO JOJ NA VRATA OD STANA, TRAŽIO JOJ ČAŠU VODE, PA JE SILOVAO: Manijak hara Valjevom, napao 4 žene i tinejdžerku!

POKUCAO JOJ NA VRATA OD STANA, TRAŽIO JOJ ČAŠU VODE, PA JE SILOVAO: Manijak hara Valjevom, napao 4 žene i tinejdžerku!

Nakon što je valjevska policija uhapsila Branka M. (31) iz Požege zbog toga što je odvukao u podrum i naterao na bludne radnje tek punoletnu devojku K. M. iz Valjeva, javile su se još četiri žene koje su bile žrtve ovog manijaka.

zena- muskarac- silovanje

Najgore je prošla jedna Valjevka koju je Branko M. silovao u njenom stanu!

– Na prevaru je ušao u stan te žene. Zvonio je na vrata i tražio čašu vode. Kada se žena okrenula da mu donese vodu, on je uleteo u stan za njom i napao je. Pošto je žena bila sama u stanu, nije uspela da se odbrani i silovao ju je. Na isti način pokušao je da obljubi još dve žene, međutim, one su počele da vrište i uspele su da ga odgurnu i on je pobegao – navode naši izvori bliski istrazi.

Najveći broj napada dogodio se u naselju “Kolubara dva”, u blizini glavne železničke stanice.

– Utvrđeno je da je Branko M. vozom dolazio iz Požege u Valjevo i verovatno je zato najveći broj žrtava iz naselja koje je najbliže železničkoj stanici. U tom naselju napao je i jednu šesnaestogodišnju devojčicu u ulazu jedne zgrade, ali je ona uspela da mu pobegne – navode naši izvori.

Manijak je uhapšen u utorak, posle napada na K. M. (18), koju je presreo u centru Valjevu i odvukao je u podrum jedne zgrade, gde ju je naterao na bludne radnje.

Davljenje-gusenje-silovanje

– Za veoma kratko vreme uspeli smo da uhapsimo osumnjičenog, jer smo imali njegov opis i napravili smo mu zasedu po čitavom gradu. Pošto je u javnost procurela vest o njegovom hapšenju, javile su nam se i ostale žene koje su bile na udaru osumnjičenog. Sumnjamo da spisak sa ovih pet žena i devojaka nije konačan i da ima još žrtava – kažu naši izvori.

Kako saznajemo, uhapšeni Branko M. je od ranije poznat policiji i do sada je osuđivan zbog bludnih radnji nad ženama.

(S. S.)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …