Home / AKTUELNO / UBICA IZ JABUKOVCA DANIMA HLADNO SA PORODICOM PRATIO VESTI O MASAKRU- DEDA U ŠOKU: „ZAJEDNO SMO GLEDALI HELIKOPTER, PONAŠAO SE NORMALNO“

UBICA IZ JABUKOVCA DANIMA HLADNO SA PORODICOM PRATIO VESTI O MASAKRU- DEDA U ŠOKU: „ZAJEDNO SMO GLEDALI HELIKOPTER, PONAŠAO SE NORMALNO“

Reporteri „Blica“ obišli su kuću osumnjičenog Davora P. , gde su razgovarali sa njegovim dedom Radovanom P. koji je ispričao da su juče posle podne na njihov posed došli policajci koji su sve pretresli, a on je tek kasnije shvatio koji je razlog za to.

Opisujući trenutak kada se dogodilo ubistvo, Radovan je ispričao da se njegov unuk „normalno ponašao kod kuće“, kao i da su svi zajedno gledali vesti o pomenutom zločinu.

On je dpdao i da je njegov unuk prethodnih dana popravljao motor u dvorištu, kao i da nije imao bilo kakve reakcije tokom istrage o kojoj je pričalo celo selo, kao ni kada ga je policija tražila.

– Te večeri kada se dogodilo ubistvo, helihopter je kružio iznad sela, nakon toga došla je i policija. Mi smo izašli ispred kuće i gledali smo kako lete helihopteri, videli smo takođe i policiju, a Davor se sve vreme normalno ponašao. Mi nismo znali da je on ima ikakve veze sa tim – kaže Radovan.

Na pitanje odakle Davoru arsenal odužja koji je pronađen u šumi u Štubiku, selu pored Jabukovca, Davorov deda kaže da je njegov unuk imao prijavljenu samo jednu pušku, i nije znao za oružje koje se pominje u medijima.

– Kada ga budem video mogu samo da ga pitam je li on to uradio ili nije, ako jeste neka odsluži svoje – dodaje Radovan P.

Deda osumnjičenog Davora novinarima „Blica“ potvrdio je da je mladić ranije bio hapšen. Deda Radovan je, komentarišuću navode da je njegov unuk 2003 godine ukrao automobil, rekao kako su to bila „pozajmljena“ kola, ali i da je tada uhapšen.

– On je otišao i šta je bio posle nemam pojma. I on se vratio, uhapšen je. Bio je na saslušanju. Ali da li je zbog kola, zbog čega… On kad se vratio nije ništa pričao.

„Bio je povučen i tih“

Većina Davorovih komšija u šoku je nakon hapšenja.

– Davor je bio povučen i tih mladić, u kući je živeo sa babom, dedom i ocem. Ovde u selu ima auto-servis u kome je radio – kažu komšije Jabukovca.

Kako je ispričao Radovan, oni su se poznavali se ubijenom porodicom iz viđenja, ali nisu bili prijatelji, budući da je kuća Raje Kazimirovića na drugom kraju sela.

Podsetimo, osumnjičeni za četvorostruko ubistvo Davor P. (35) nakon hapšenja priznao je zločin i rekao da je sve uradio zbog novca.

Kako „Blic“ saznaje on je prilikom uviđaja pokazao gde je zakopao oržje, škorpion i lovačku pušku, a pored toga pronađen je i pištolj.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …