Home / AKTUELNO / UBICA SE IZVUKAO?! Zašto bi ubistvo zvezde Granda lako moglo da ostane NEREŠEN SLUČAJ

UBICA SE IZVUKAO?! Zašto bi ubistvo zvezde Granda lako moglo da ostane NEREŠEN SLUČAJ

500Ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović ni posle 27 dana nije rešeno, zbog čega postoji realna opasnost da će obimna istraga uskoro dobiti etiketu nerešenog slučaja.

Saslušanja, poligrafi, forenzičari, pretresi, DNK analize, neprekidna pretraga mesta zločina do danas nisu pokazali konkretne rezultate u rešavanju misterioznog ubistva pevačice i zvezde „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović. Slučaj koji će sigurno ući u anale kriminalistike kao najveća mora beogradske policije preti da se ohladi i uđe u arhivu kao trajno otvoren i nerešen slučaj.

Ako se uzme u obzir činjenica da su za istragu svakog zločina najbitniji prvih 48 sati, a da ni posle gotovo mesec dana policija nije uspela da identifikuje i uhapsi ubicu, realna opasnost od toga da će ovaj zločin proći nekažnjeno sve je realnija.

Kako „Blic“ saznaje iz izvora bliskih istrazi, status osumnjičenog i dalje je zasnovan samo na indicijama, dok konkretnih fizičkih dokaza i dalje nema. Očigledno da je ubica vrlo dobro znao šta radi i kako da pomuti konce istražnim organima i zločin učini savršenim.

To, međutim, ne bi bio prvi nerešen slučaj ubistva. Ovaj je, međutim, poseban po tome što je žrtva javna ličnost, te je pritisak javnosti bio neuporedivo veći po policiju da slučaj što pre reši.

Istraga se gotovo odmah pretvorila u „rijaliti-šou“, koji će, poput nekih televizijskih, očigledno trajati unedogled.

Ubistvo Obradovića i dalje misterija

Tročlana porodica Zoran, Dragica i Željko Obradović, kao i devojka Maja Gostić ubijeni su hicima iz „škorpiona” sa prigušivačem u svojoj kući u Spasenovićevoj ulici u Žarkovu krajem oktobra 2007.

Ubistvo do danas nije rasvetljeno, iako je policija sumnjala da je zločin povezan sa pokušajem iznude jer je stariji Obradović bio građevinski preduzimač, tri osobe optužene za to delo na kraju su oslobođene krivice zbog nedostatka dokaza.

Slučaj porodice Salma

Početak 2005. godine ostao je upamćen po monstruoznom zločinu u Horgošu i ubistvu šestočlane porodice Salma. Do danas nije otkriveno ko stoji iza ubistva tri generacije jedne porodice, iako su istragu vodile paralelno srpska i mađarska policija.

Istraga ubistva pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović odmah se pretvorila u „rijaliti”, koji će, poput nekih televizijskih, očigledno trajati unedogled. Ostaje samo da čekamo.

(Blic)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …