Home / AKTUELNO / UBILA STARICU, BACILA TELO U KONTEJNER I ZAPALILA?! BRAT BIO SAUČESNIK?! DECA SRPSKOG POLITIČARA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA..

UBILA STARICU, BACILA TELO U KONTEJNER I ZAPALILA?! BRAT BIO SAUČESNIK?! DECA SRPSKOG POLITIČARA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA..

J. Š. (25) i M. D. (21) uhapšeni su zbog brutalnog ubistva starice Majde Garović (80) iz Zemuna, deca političara i visokopozicioniranog člana srpske desnice, tvrdi „Blic“.

Kako se saznaje, J. Š, osumnjičena je da je sredinom jula ubila staricu Majdu Garović, dok je njen rođeni brat M. D. osumnjičen da joj je pomogao da prikrije zločin.

Ugljenisano telo nesrećne žene pronađeno je 20. juna u Dunavskoj ulici, kod Krčedina.

U blizini kontejnera nisu nađeni nikakvi predmeti koji bi, u tom momentu pomogli u identifikaciji žene, i nije bilo jasno da li je žena ubijena pored kontejnera, pa je njeno telo bačeno u kantu ili zapaljeno, ili je zločinac automobilom dovezao telo kako bi ga se rešio u Krčedinu.

Ubrzo je utvrđeno da je ubijena 80-godišnja Majda Garović i da je živela u Zemunu.

Ona je poslednji put viđena 15. juna, a njeno spaljeno telo pronađeno je 20. juna.

Nekoliko dana kasnije, uhapšeni su J. Š, zbog sumnje da je počinila krivično delo ubistvo i njen brat M. D. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela.

– Sumnja se da je J. Š. između 15. i 19. juna usmrtila staricu, a potom telo autom prevezla u vikend naselje kod Krčedina i zapalila u kontejneru. Takođe se sumnja da je M. D. pomogao osumnjičenoj prilikom uklanjanja tragova – navodi se u saopštenju MUP-a.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

– Policija nastavlja rad na utvrđivanju ostalih okolnosti u vezi ovog krivičnog dela – kratko su dodali iz MUP.

Check Also

IZ NEMAČKE STIGLA PORUKA: NOVE GRANICE NA BALKANU SU OPASAN PROJEKAT

Nemački državni sekretar za Evropu Mihael Rot izjavio da je “crtanje” novih granica “opasan put” …