Home / AKTUELNO / UBISTVO U FABRICI „LEONI“: Poginula Nišlijka stara 28 godina, petoro ranjenih! (VIDEO)

UBISTVO U FABRICI „LEONI“: Poginula Nišlijka stara 28 godina, petoro ranjenih! (VIDEO)

500

Fabrika “Leoni“ potvrdila je da je jutrošnju tragediju u njenom postrojenju u Pitešti izazvao njihov radnik, kao i da su poginula Srpkinja (28) i još dve povređene radnice iz Srbije bili kod njih na obuci.

– “Leoni” potvrđuje da se dogodila nesreća u Pitešti jutros u 9,34 časova, a među žrtvama su zaposleni kompanije. Moramo sa žaljenjem da prihvatimo da je jedna zaposlena u Leoniju ubijena, a pet povređeno – navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu:

– Veoma smo uznemireni zbog tragedije i duboko žalimo zbog smrti i povrede naših zaposlenih. Naše misli su, posebno sa porodicom žrtve. “Leoni” će pružiti podršku pogođenim porodicama na nebirokratski način.

Kako je istaknuto u saopštenju za sada se čini da pet povređenih radnika nije u životnoj opasnosti.

– Hospitalizovani su i pažljivo se prati njihovo stanje. U saopštenju se dodaje da su od pet povređenih tri osobe iz Piteštija, a dve su iz drugog postrojenja “Leoni” iz inostranstva, i bile su u “Pitešti” radi obuke – navodi “Leoni”.

Nadležni iz ove fabrike u saopštenju kažu i da je vozač izgubio kontrolu nad svojim vozilom izvan postrojenja “Leoni”:

– A kao posledica toga on je probio ogradu fabrike i udario u šest zaposlenih koje su bile na pauzi izvan zgrade, pored ograde. Prema informacijama iz Leonija stradala je I. I. (28) iz Niša, dok su povređene A. R. (29) i B. G. (33), jedna teže, a jedna lakše.

U ovoj nesreći koju je, da podsetimo, izazvao Andrei Caramelea (22), poginula je Irena Ilić (28).

Pogledajte video:

(Tanjug)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …